Army Shop Oslo selges

Velkjente Army Shop i Oslo for salg. Butikk og netthandel. Drevet i over 20 år.

Kr. 380.000 Beliggenhet: Oslo sentrum
Prisantydning: Kr. 380.000,–
Omsetning: Kr. 1.900.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Army Shop AS
Etablert: 1999
I disse lokalene: 1999
Bakgrunn for salg: Pensjon
Antall ansatte: 2
Årsverk: 1
Web: www.armyshop.no

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: Forhandles
Areal: 240 KVM
Husleiegaranti: Forhandles
Løpetid leiekontrakt: Forhandles
Forlengelse: Forhandles
Felleskostnader: Forhandles
Adresse: Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

Drift

Konsept: Butikk
Åpningstider: Hverdager 10 til 17
Lørdager 10 til 15

Finansiell informasjon

Omsetning 2017: Kr.1.918.592,-
Lønnsprosent: Ca.21,8%
Varekostnad: Ca.41%
Varelager: Ca. Kr.500.000,-

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

Army Shop Oslo ble etablert for over 20 år siden og er et registrert varemerke. Dagens eier har drevet siden 1999 og selger grunnet pensjon. Selskapet har hatt jevn og stabil omsetning over mange år. Hos Army Shop står kundens behov i fokus, med aktuelle varer til en pris som er markedets beste.

Objektet
Army Shop Oslo er en kjent og godt etablert butikk i Oslo sentrum. Det finnes flere butikker i Norge som driver under samme navn på tillatelse fra Army Shop Oslo/Army Shop AS. Eier har valgt å ikke kreve noen form for kompensasjon fra de som driver under varemerket Army Shop. Det er heller ikke stilt noen krav til disse butikkene som da drives uten former for samarbeid.
Army Shop Oslo drives i dag av eier, og det er en annen ansatt som jobber på timer. Åpningstidene er begrenset til 10 til 17 på hverdager og 10 til 15 på lørdager. Butikken har egen hjemmeside (www.armyshop.no), denne har også løsning for netthandel. Kundegruppen er bred kombinert med en del faste type kunder som vektere, politi etc.

Sortimentet består av nye produkter samt noe overskuddsmateriell fra forsvaret. Det er fokus på produkter rettet mot militær og forsvar samt tur og fritid. Mye av salget er klær av typisk militær profil som for eksempel forsvarets feltstøvel, «army bukser», pilotjakker fra Apha Industries og ulike ullgensere. Det selges også tilbehør for fritid- og friluftsaktiviteter som lykter, kikkert produkter, kniver og stormkjøkken.
Army Shop har en rekke leverandører og har avtale med blant annet Amerikanske ROTHCO.

Army Shop Oslo ligger i Trondheimsveien 2 (gamle Schous bryggerier) i et stort og fint hjørnelokale og er tydelig profilert mot gaten. Området rundt består av både boliger og ulike bedrifter, samt butikker og restauranter.
Lokalene består av butikken med romslig lager, spiserom samt to kontorer. Alt er i samme etasje og i direkte tilknytning til hverandre.

Prospektet er basert på salg av virksomheten og varemerket Army Shop.

Fordeler/muligheter
Her får ny eier muligheten til å overta et registrert varemerke, velkjent navn og en butikk som er veldrevet gjennom mange år. Dagens eier mener det er stort potensiale i salg av «hardware» og leverandørene har et stort utvalg av forskjellige produkter ny eier kan velge i. Et sterkt varemerkenavn, utvikling på produkt samt markedsføring og satsning på netthandel gjør Army Shop til et utgangspunkt med svært godt potensiale for sterkt omsetningsvekst.

Eier har ikke fokusert på markedsføring av hverken butikken eller nettbutikken, de lever på et kjent navn og konsept.
Det selges i dag lite gjennom nettbutikken da denne ikke prioriteres og ny eier bør fokusere på å få et større sortiment for å øke salget. Det er i dag etablert flere andre nettbaserte bedrifter innenfor samme segment som igjen er beviset på at markedet er der. Army Shop Oslo har ikke etablert seg i sosiale medier og med dagens trender for markedsføring bør ny eier etablere Army Shop på de ulike kanalene som er etablert for markedsføring og salg via sosiale medier.

Pris & verdivurdering
Bedriftsbørsen AS verdivurderer rundt 200 selskaper hvert år. Verdivurderingen er på «virksomhet» og gir en god indikasjon på hva markedet burde være villig til å betale for virksomheten.
Omsetningen er stabil over de siste årene. I 2016 var omsetning 2,1 millioner mot 1,9 millioner i 2017. Resultatet er begge år ca. -10 tusen.
Eier jobber aktivt i bedriften og hever lønn på Kr.315.000,- pr. år. Eier jobber hver dag med unntak av enkelte fredager. Eier har også hatt lang sommer-, jule- og påskeferie. Den totale lønnsbelastningen i selskapet var i 2017 på Kr. 419.000,-
Leiekontrakten kan fornyes og gårdeier ønsker at Army Shop fortsetter drift i lokalene.

Bedriftsbørsen AS verdivurderer virksomheten til Kr. 380.000,- + varelager (ca. Kr. 500.000,-)