JORDBÆRPIKENE HARSTAD

KAFE SELGES

Kr. 480.000 Beliggenhet: Salto Bysenteret Harstad
Omsetning: Kr.4.272.000,-
Husleie: 7% av omsetning minimum Kr.425.000,-

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Jordbærpikene Harstad AS
Etablert: 2007
I disse lokalene: 2007
Bakgrunn for salg: Avvikling
Antall ansatte: 10
Årsverk: 5

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 7% av omsetning minimum Kr.425.000,-
Areal: 260 KVM
Husleiegaranti: 6 måneders husleie
Løpetid leiekontrakt: 31.07.2022
Forlengelse: 10 år
Felleskostnader: Akonto
Markedsføringsbidrag: 1% av omsetning minimum Kr.30.000,- pr år
Senterforening: 1% av omsetning
Adresse: Rikard Kaarbøs plass 1, 9405 Harstad
Parkering: God parkering i Harstad sentrum

Drift

Konsept: Kafekonsept
Åpningstider: Mandag-Fredag 09-19
Lørdag 10-16

Finansiell informasjon

Omsetning 2017: Kr.4.272.895,-
Lønnsprosent: Ca.43%
Varekostnad: Ca.29%
Verdi inventar: Ca.Kr.150.000,-
Varelager: Ca.Kr.80.000,-

Diverse informasjon

Kompaniskap:
Offentlig pålegg: Nei
Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap, leiekontrakt og inventarliste

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

Jordbærpikene ble etablert i 2003, og de har i dag kafeer på kjøpesentre over hele Norge. Jordbærpikene Harstad ble etablert i 2007 og ligger meget fint plassert på Salto Bysenteret i Harstad. Konseptet er kjent for å ha egenproduserte fristelser og innbydende disker med stort mangfold. Menyen består av påsmurt mat, pastasalater, nystekt foccacia samt forskjellige varmretter som pasta, ostesmørbrød og ulike wok retter. Jordbærpikene har også et godt utvalg av kaker i disken og en variert kaffe meny. Kafeen har ca. 122 sitteplasser som er fordelt på behagelige sittegrupper med både sofaer og stoler.
Kafeen har også salg av ulike teer, kokebøker, limonade og andre småprodukter som kundene kan kjøpe med hjem. Åpningstider er hverdager 09-19 og 10-16 på lørdager.

Salto Bysenteret ligger midt i hjertet av Harstad sentrum. Senteret har 24 butikker fordelt på to bygg. Salto Bysentret har et stort utvalg av butikker og her finner kundene matbutikk, klesbutikker, skobutikk, lekebutikk, bokhandel, optiker, frisør, apotek og bakeri for å nevne noe.

Kafelokalene fremstår som moderne og velholdt, med smakfull innredning og farger. Disk- og kassaområdet er innbydende og effektivt utformet. Stedet har et meget godt utstyrt kjøkken. Kjøle- og frysekapasiteten er godt tilpasset driften i dag, det er også god lagerkapasitet. Dette er en velutstyrt kafe, og det ligger ved en meget godt utfylt inventarliste, vi viser til denne for ytterligere opplysninger om inventar spesifikasjoner. Jordbærpikene har også et kontor og garderobe med personaltoalett.

Ny eier må endre navn og all profilering på virksomheten.
Prospektet er basert på salg av virksomheten.

Fordeler / muligheter:
Jordbærpikene Harstad er et godt etablert konsept i et godt besøkt og sentralt senter. Det ligger et stort potensial i å effektivisere driften, både for større omsetning og bedre resultat. Ny eier kan starte opp drift her uten store investeringer. Ønsker ny eier å endre konseptet, ligger fleksibiliteten i utforming og utstyr i både kafe og kjøkken til rette for det. Vi ser på dette som en meget god mulighet for den rette driver

Pris- og verdivurdering:
Verdivurderingen er gjort med hensyn til faktorene i regnskap, nivå på utstyr, potensiale og attraktivitet. Virksomheten selges grunnet avvikling og selger ønsker en rask avklaring. Vi anser en prisantydning på Kr.480.000,- som svært attraktiv.
Varelager kommer i tillegg.