MIX LEKNES TIL SALGS

Kiosk som er medlem av Mix-kjeden med fokus på kioskvarer, varmmat og tipping selges Kr.550.000,-

Kr. 550.000 Beliggenhet: Nordland- Leknes
KVM: 194

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Leknes Storkiosk Pizza og Grill AS
Etablert: 1990
I disse lokalene: 1990
Antall ansatte: 4
Årsverk: 3
Web: www.mix.no

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 5% av omsetning minimum Kr.299.148,-
Areal: 194 KVM + fellesarealer
Husleiegaranti: 6 måneders husleie + felleskostnader
Løpetid leiekontrakt: 30.05.2022
Forlengelse: 5 år
Felleskostnader: Akonto
Adresse: Storgata 4, Leknes sentrum
Parkering: 6 parkeringsplasser

Drift

Konsept: Kioskdrift
Åpningstider: Mandag – Torsdag 10-22
Fredag – Lørdag 10-04
Søndag – 11 – 22

Finansiell informasjon

Omsetning: Kr.6.387.222,-
Omsetning kiosk/mat: Kr.4.168.452,-
Varelager: Ca.Kr.150.000,-
Verdi inventar: Ca.Kr.200.000,-

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap, inventarliste og leiekontrakt

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

Kiosk som er medlem av Mix-kjeden med fokus på kioskvarer, varmmat og tipping selges Kr.550.000,-

Beliggenhet:

Leknes er en by og administrasjonssenteret i Vestvågøy kommune i Nordland. Tettstedet Leknes har i overkant av 3400 innbyggere og er tettstedet med størst befolkningsvekst i Lofoten og Vesterålen i perioden 2000 til 2008. Leknes har mange sentrale funksjoner for Vestvågøy kommune (13.000 innbyggere) og Vest-Lofoten, som idretts- og svømmehall, videregåendeskole og lensmannskontor.
Leknes lufthavn er blant de mest trafikkerte kortbaneflyplassene i Norge med daglige avganger til Bodø, Svolvær og Røst. Leknes fungerer også som et knutepunkt for bussruter i Lofoten. Havna ved Leknes er mye besøkt av cruiseskip, med over 60 anløp i 2008. E10, som er hovedfartsåren i Lofoten går like utenfor Leknes sentrum. Denne knytter Leknes til resten av Lofoten og videre til det norske fastlandet.

Virksomheten – Mix Leknes:

Mix Leknes ble etablert i 1990 i Lofotsenteret som ligger i sentrum. Beliggenheten i senteret med direkte inn og utgang gjør at Mix Leknes ikke er avhengig av senterets åpningstider. Dette gir også god eksponering mot forbipasserende. Åpningstidene er 10-22 mandag til torsdag, fredag/lørdag 10-04 og søndag 11-22. Dette er eneste kiosk i Leknes sentrum og de opplever godt med besøkende også i sine utvidede åpningstider i helgene.

Kiosken består av tre hovedelementer – kioskvarer, mat og spill. Mix Leknes har et variert utvalg av de vanlige kioskvarene. De har også et godt utvalg av mat og tilbyr blant annet pølser, hamburger, biffsnadder, kebab, fish&chips, pizza og bagetter.

Det serveres kalde drikker som slush, frappe, smoothie og milkshake, i tillegg har de både soft is og kule is. Mix Leknes har også en kaffemaskin med ulike kaffedrikker.

Mix Leknes har 25 sitteplasser til bespisning dette fungerer også som venteplasser til de som bestiller take away. Kiosken har også noen sitteplasser utenfor kiosken.
Kiosken har Rikstoto, Norsk tipping sine spill i tillegg til fire spilleautomater fra Norsk tipping som står i en egen avdeling i lokalet. De har direktesending fra Rikstoto.
Mix Leknes har godt med lager- og kjøleplass.
Kiosken drives av et ektepar, i tillegg har de 2 som er ansatt på deltid. Eierne har en lønn pr år på ca. Kr. 840.000,-

Kiosken er oppdatert med Mix sin nye profilering og kassasystem.
Mix Leknes er etablert med egen Facebookside.
Prospektet er basert på salg av virksomheten.

Mix kjeden:

MIX er en av landets største kioskkjeder med butikker i hele Norge. MIX ble etablert i 1991 og har i dag ca 500 kiosker fra Svalbard i nord til Mandal i sør. MIX eies av NorgesGruppen og forvaltes av NorgesGruppen Servicehandel AS. NorgesGruppen Servicehandel AS er et datterselskap i NorgesGruppen ASA med hovedfokus på eierskap, utvikling og drift av konsepter innenfor servicehandel og servering. Porteføljen består blant annet av Jafs, Deli de Luca, Le Café og Fresh, i tillegg til MIX.

Fordeler / muligheter:

Ny driver får her muligheten til å ta over en godt etablert kiosk som er drevet med gode resultater. Mix Leknes har en meget god beliggenhet som også gir store muligheter for videreutvikling.
Det bør sees på muligheten for å tilby hjemkjøring av pizza, hamburger og kebabretter. Det er å forvente at dette vil være med på å øke omsetningen i bedriften.
Mix Leknes kan også se på muligheten for å tilby pakkelevering/henting for Post Nord, dette kan være med på å øke besøkende til kiosken.
Det har vært ytret ønske lokalt om kiosken kan øke sortimentet på smågodt. Kiosken er den eneste kiosken i Lekens og ved å øke sortimentet på smågodt vil kiosken fremstå som enda mer attraktiv for kundene.
Området utenfor kiosken er i dag ikke fullt utnyttet og ny eier kan utvide med flere sitteplasser.

Prisantydning:

Bedriftbørsen AS verdivurderer over 200 selskaper hvert. Våre verdivurderinger er «markedsrettet» og bygget på de faktorer som er relevant for en ny eier med ønske om å kjøpe.

Dagens eier har pr. publisering av prospektet ikke helt fullt driftsår å referere til. Forventet omsetning for 2017 er 5 millioner.
Pr. 20 November var omsetningen på ca. 4,2 millioner
Resultat pr. 20 Nov 2017 er ca.Kr 300.000,- og det forventes et resultat på +/- 400.000,- for driftsåret.
Verdi av egeneiet inventar/utstyr ca. Kr. 450.000,-. Nedskrevet til ca. Kr. 200.000,-

Bedriftsbørsen AS verdivurderer virksomheten til Kr. 550.000,-
Varelager kommer i tillegg.