Verkstaden Bistro Sykkylven

Verkstaden Bistro ble etablert i 2003 og ligger sentralt i gjestehavnen i Sykkylven omgitt av flott natur.

Kr. 700.000 Beliggenhet: Sykkylven utenfor Ålesund
Omsetning: 2017 Kr. 5.475.000,-
Husleie: 5% av omsetning

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Verkstaden Bistro AS
Etablert: 2003
I disse lokalene: 2003
Bakgrunn for salg: Pensjon
Antall ansatte: 10
Årsverk: 5
Facebook: https://www.facebook.com/verkstadenbistro/

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 5% av omsetning
Areal: 416 m2
Husleiegaranti: Nei
Løpetid leiekontrakt: Løpende
Felleskostnader: Nei
Adresse: Industriveien 7, 6222 Ikornes
Parkering: Godt med parkering

Drift

Konsept: Bistro med catering
Åpningstider: Man-tors 15-22
Fre-lør 15-24 (02.00)
Søn 14-20

Finansiell informasjon

Omsetning 2017: Kr.5.475.646,-
Lønnsprosent: Ca.32%
Varekostnad: Ca.35%
Varelager: Ca.Kr.100.000,-

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap, leiekontrakt

Odd Gunnar Bjørung

Megler
T: 22 61 21 00
M: 90 82 66 90

Verkstaden Bistro Sykkylven

Verkstaden Bistro ble etablert i 2003 og ligger sentralt i gjestehavnen i Sykkylven omgitt av flott natur. Virksomheten drives i dag som kafe, selskapslokale, pub og konsertarena. Stedet har også en betydelig omsetning på sin catering virksomhet. Gjennom året har Verkstaden Bistro stor aktivitet med selskaper som konfirmasjoner, bursdager og brylluper. Verkstaden Bistro har fokus på rene råvarer og mat som er laget fra bunnen av. Innen catering tilbyr de alt fra lunsj, middag, tapas, snitter og koldtbord som leveres med virksomhetens egen el bil. Verkstaden Bistro har skjenkebevilling med alle rettigheter.

Bygget som Verkstaden Bistro leier er eiet av den lokale båtforeningen og ligger på bryggen i Sykkylven. Lokalet er på 416 m2 fordelt på 256 m2 i første etasje og andre etasje på 160 m2. Interiøret har en gjennomgående maritim profil. I første etasje er det sitteplasser til ca. 70 gjester, et stort og godt utstyrt kjøkken, toaletter og personalrom. 2 etasje har sitteplasser til 80 gjester, toalett og en bardisk med oppvasklinje. Her finner man også en stor flislagt veranda med ca. 50 sitteplasser. Verkstaden Bistro har også en uteservering i telt som kan dekkes til 120 gjester. I tillegg har de tilgang til et stort område hvor det kan arrangeres konserter som kan romme ca. 1000 gjester. Lokalet har meget god lager-, kjøl- og frysekapasitet.

Det er stor aktivitet i gjestehavnen gjennom sommeren og stedet huser et eget rom for båtgjestene hvor det er wc, dusjer og vaskemaskiner for vask av klær. Verkstaden Bistro har ansvar for vask av fasilitetene til båtgjestene, mens utleier har ansvar for vedlikehold. Det er en stor gjesteparkering i havnen.

Sykkylven er en kommune i Møre og Romsdal. Den grenser i øst til Stordal og Stranda og i sørvest til Ørsta. Nord for Storfjorden ligger kommunene Ålesund, Skodje og Ørskog. Hovednæringen i Sykkylven er industri, med hovedvekt på møbelindustri som eksporter til verdensmarkedet. Blant kjente fabrikker er Ekornes, LK Hjelle og Brunstad. Andre bedrifter Formfin, L.K.Hjelle, Rajo Møbler, Cylindra og madrassprodusenten Stjernemadrassen. Sykkylven og området rundt er et attraktivt område for turister.

Med i salget er også en Mitsubishi Miev Elbil.
Prospektet er basert på salg av virksomheten.

Fordeler / muligheter:

Verkstaden Bistro er godt etablert i et attraktivt område med en fantastisk utsikt til vakker natur. Byggets utforming og innhold gir store muligheter for utvikling av stedet. Leiekontrakten er meget gunstig og det er ingen felleskostnader tilknyttet denne.
Stedet ligger rett ved broen som går inn til Sykkylven sentrum. Broen er nå etter 17 år med bompenger nedbetalt og trafikken har økt merkbart i området.
Verkstaden Bistro er etablert på Facebook. Ved å etablere en informativ og oversiktlig webside vil gjestene enkelt finne informasjon om konsept, meny og arrangementer.
Det er en stor plass mellom bygget Verkstaden Bistro ligger i og frilufts badet som gjør stedet meget attraktivt for store selskaper og konserter. Det er noe aktivitet her i dag, men det er absolutt rom å arrangere flere konserter og større selskaper. Ny eier bør se på muligheten for å fokusere på for eksempel. standup, quizkvelder, vinsmaking etc. i tillegg til de arrangementer som allerede er etablert på Verkstaden Bistro. Dette vil være med på å gjøre stedet attraktivt og kan gi en positiv utvikling både på omsetning og inntjening.
Ønsker eier å endre konseptet så ligger fleksibiliteten i lokalene til rette for gjøre dette uten de store investeringene.

Pris- og verdivurdering:

Bedriftsbørsen AS verdivurderer bedrifter og eiendommer ut ifra et markedsperspektiv. Bedriftsbørsen legger en rekke faktorer til grunn avhengig av bransje, omsetning/resultater, lokasjon og potensial.
Det selges her en godt innarbeidet og etablert bedrift i Sykkylven som har mange muligheter for den rette driver.

Med bakgrunn i dette så anser vi en prisantydning på kr. 700.000,- som riktig.
Varelager kommer i tillegg.