• http://bedriftsborsen.no/wp-content/uploads/Princess-23-M.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/915/images/221908590bat.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/915/images/221908591Carisma 2.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/915/images/221908592Catering.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/915/images/221908593dekk.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/915/images/221908594fyr.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/915/images/221908596rib.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/915/images/221908597seilbat.jpg

Omsetning: 2 500 000,-
Konsept: Eventbyrå/ båtcharter
Selskapsform: ENK
Etablert: 2010

Adresse:
0585 Oslo

Yachtevent er et eventbyrå/charterselskap som tilbyr eksklusive eventer og båtcharter med 2-200 gjester for både bedrifter og private. Virksomheten ble etablert i 2010 og har opplevd vekst hvert år. Yachtevent har fokus på det maritime hvor hovedfokus har vært å tilby eventer og turer med yacht. Yachtevent har et stort og godt etablert nettverk av både kunder og leverandører. Virksomheten drives av eier uten ytterligere ansatte.

Yachtevent har spesialisert seg på å sy sammen den løsningen kunden ønsker og har et bredt spekter av tjenester de kan tilby.
Det ble i 2016 gjennomført 72 eventer med en snittpris på ca. 34 tusen pr oppdrag. Fordelingen er 70/30 firma og privatkunder. Virksomheten benytter en rekke etablerte underleverandører samtidig som de selv opererer som underleverandør til eventbransjen.

Yachtevent tilbyr tjenester i hele Norge med full fleksibilitet. Yachtevent har delt dette inn i noen konsepter som:
Sommerfest dag/kveld og jubileum
• Båtturer i Oslofjorden for 2-200 personer. Alle typer båter og tillegg kunden måtte ønske som servering, underholdning etc. for både mindre og større grupper.
• Det er full fleksibilitet både på antall personer og lengde på tur.

Weekend og uke
• Yachtevent har en spesialitet som er store yachter på Vestlandet. Her kan det leveres eventer/turer i båter fra 100 og opptil 240 fot hvor man får all tenkelig luksus både nytt eller nostalgisk.
• Det tilbys også weekendturer på Østlandet.

VIP transport
• Yachtevent har etablerte kundeforhold med mange av Oslofjordens flotteste steder. Her kan man både tilby transport til og fra bestemmelsessted og/eller totalpakker etter kundens ønske.

Messebåt
• Yachtevent tilbyr en løsning for firmaer. Skal man gjøre noe ekstra når ved for eksempel. messe i Oslo, Stavanger eller Bergen kan Yachtevent stille med båt, båtturer og et arrangement ansatte eller kunder sent vil glemme.

Fart eller opplevelse
• Yachtevent kan tilby et event som inkluderer fart og spenning. Det tilbys tur med RIB, være med i 100 knop på en Nor-Tech eller en behagelig seiltur er tjenester Yachtevent kan levere året rundt.
• Andre eksempler på opplevelser er selsafari, pubtur, lunsj på Færder, hummersafari i Østfold, seilkurs etc.

Artister
• Yachtevent har etablerte kundeforhold når det kommer til det å tilby artister og underholdning. Her kan man tilby tilpasset underholdning til eventer og båttur på alle nivåer.

Snowevent
• Yachtevent har gjennom samarbeid med en rekke leverandører utarbeidet fleksible eventer for fjell og vinter. Gjennom sitt konsept «Snowevent» kan virksomheten tilby eventer for bedrifter og privatpersoner også på vinterstid.

Hovedfokus har hele tiden vært turer med yachter som også står for mesteparten av omsetningen. Eier har privat en egen Fairline Targa Turisimo som leies ut til selskapet. Kokker, servitører etc. leies inn etter behov til de ulike arrangementene. Yachtevent har etablerte kundeforhold med båteiere for utleie (med skipper) for turer og eventer. På selskapets hjemmeside finner du et godt spekter av type båter og størrelser.
Båter som leies ut må være sertifisert/forsikret for kommersiell drift. Det søkes om ambulerende skjenkebevilling for hvert event som inneholder servering av alkohol.

Yachtevent er etablert med egen nettside www.yachtevent.no og www.snowevent.no. Her kan man lese mer om hva selskapet kan tilby. Yachtevent markedsfører over Google Adwords og gjennom nyhetsbrev til en kundebase på ca. 1600 personer/selskaper. Det gjøres i tillegg noe annonsering på finn.no (båter til leie) og annonsering på «Aktiv i Oslo». Yachtevent er etablert på Facebook.

Prospektet er basert på salg av virksomheten.

Fordeler / muligheter:
Yachtevent drives av eier alene. Mulighetene og potensialet videre anses som vesentlig. Yachtevent har et godt grunnlag for videre utvikling og ikke minst vesentlige flere gjennomførte eventer/båtturer.

Det benyttes et begrenset budsjett på markedsføring. Ny eier burde vurdere økt annonsering over Google og sosiale medier generelt. Sosiale medier benyttes i dag i liten grad, men er en ypperlig måte å nå ut til markedet for denne typen eventer/tjenester. Det ligger også en mulighet i å gjennomføre e-postmarkedsføring mot eksterne databaser for å øke kundegrunnlaget.
Yachtevent deltar ikke på messer for event, turisme og reiseliv. Ny eier vil her ha muligheten til å tilpasse virksomhetens omfang etter eget ønske. Muligheten for vekst anses å være veldig gode da markedsføringen for bedriften har vært begrenset ned til maks 1 stilling.
Yachtevent fortjener en ny eier som ønsker å løfte virksomheten videre og ny eier får her muligheten til å overta en bedrift med godt grunnlag og stort potensial.

Resultat av driften vil kunne økes betydelig dersom eier ønsker å benytte egen båt i større grad.

Pris- og verdivurdering:
Bedriftsbørsen AS verdivurderer virksomheten Yachtevent til Kr.1.680.000,-

Yachtevent har i 2016 en omsetning på ca. 2,5 millioner med et positivt resultat på ca. Kr. 450.000,-. Det foreligger ordrereserve for 2017.
Det legges også til grunn at ca. Kr. 180.000,- av utgiftene er fast leie av Fairline Targa (egeneiet båt) som i 2016 ble benyttet i liten grad. Inntekstgrunnlaget vil øke betydelig dersom man øker bruken av egen båt.

Generell informasjon
Selskapets navn: Yachtevent ENK
Etablert: 2010
I disse lokalene: Drives hjemmefra
Bakgrunn for salg: Eier har ikke anledning til å drive selskapet videre
Antall ansatte: 1
Årsverk: 1
Web: www.yachtevent.no / www.snowevent.no

Drift
Konsept: Eventbyrå/ båtcharter

Finansiell informasjon
Omsetning 2016: Kr.2.500.000,-
Varekostnad: Ca.66%
Resultat: Ca.Kr.450.000,-

Diverse informasjon
Kompaniskap: Nei
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap

Konsept: Eventbyrå/ båtcharter
Etablert: 2010
Omsetning: 2 500 000,-
Selskapsform: ENK
Pris: 1.680.000,-
Dokumenter: Regnskap
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Kompaniskap: Nei

Morten Persson

Tlf: 22 61 21 00
Mobil: 91 89 99 99
Epost: morten@bedriftsborsen.no

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha