• http://bedriftsborsen.no/wp-content/uploads/front-5.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/1046/images/091517350nailbar.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/1046/images/091517351nails.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/1046/images/091517352nails2.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/1046/images/091517353nails3.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/1046/images/091517354Stovner.jpg

Omsetning: 3 800 000,-
Husleie: 7% av omsetning minimum Kr.160.000,- pr år
Areal(m2): 12,5 KVM + Fellesareal
Konsept: Skjønnhetskjede
Selskapsform: AS
Etablert: 2015
Løpetid leiekontrakt: 31.10.2019
Forlengelsesmuligheter: 3 år

Adresse:
Stovner Senter 3
0985 Oslo

Glossy Island Nailbar ble etablert i Norge i slutten av 2015. Glossy Island er en internasjonal kjede med utspring i Tyskland som nå er etablert i 4 land i Europa. Konseptet er å ta neglesalongen dit folk er og da er høyt trafikkerte kjøpesentre et perfekt utgangspunkt. Glossy Island leverer raske og effektive behandlinger av høy kvalitet med produkter som ikke er skadelige for hverken neglene eller huden og som i tillegg er miljøvennlige.

Nailbarene er innbydende med god plassering i senterne der de er representert. Det er utviklet et gjennomtenkt og smakfullt design. Alle Glossy Island Nailbarer er lett gjenkjennelige da de alle har den samme «Glossy Island» profilen.
Glossy Island bruker kvalitetsprodukter fra LCN, et merke som tilhører det velkjente kosmetikkfirmaet Wilde Group i Tyskland. Selskapet har et godt opplæringssystem som sikrer at kundene i møte med en Glossy Island Nailbar møter et topp trent og serviceinnstilt personale. Tjenestene som tilbys er bla. ulike manikyr tjenester, parafin behandling, lakk av negler, gel lakk og gele-forlengelser. Glossy Island tilbyr tjenestene sine både som drop in og timebestilling.

Glossy Island Norge består i dag av 3 salonger hvorav 2 er franchise. Det som selges er Master franchiseavtalen for Norge samt en egeneiet salong på Stovner senteret. De to franchise salongene ligger på Kolbotn Torg og på Madla i Stavanger.

Glossy Island har en meget smakfull og funksjonell webside. Her kan kundene lese om tjenestene som tilbys og produktene som brukes. I tillegg kan man reservere behandlinger på de ulike salongene.

Glossy Island Stovner:
Ble etablert i oktober 2016 og har hatt et godt oppstartsår. Salongen er godt utstyrt med 3 arbeidsplasser og 4 ansatte. Plasseringen i senteret er meget god da salongen er synlig fra flere etasjer og ligger midt i senterets kundestrøm. Salongen har en leasingavtale på deler av utstyret som ny eier kan velge å videreføre eller innløse.
Stovner senter utmerker seg som Norges største lokalsenter, sentralt beliggende øverst i Groruddalen i Oslo. Stovner senter er et bydelsikon og knutepunkt for lokalbefolkningen samt buss og t-bane. Senteret fungerer som en møteplass for folk i alle aldre, og har en årlig omsetning på ca.930 mill. Stovner senter har et stort mangfold av butikker, tjenester og servicefunksjoner. Senteret har 1145 gratis p-plasser med 4 timers p-tid og 22 ladestasjoner til el-bil.
Prospektet er basert på salg av virksomheten, men selger er åpen for å selge aksjeselskapet.

Fordeler / muligheter:
Glossy Island Norge er et meget spennende konsept som byr på mange muligheter. Det er en sterk leverandør som står bak og dette skaper trygghet for fremtiden og utviklingen. Leverandøren jobber med utvikling både når det gjelder konseptet, tjenestene og produktene. Dette gjør at Glossy Island Norge kan holde fokus på drift, vekst og markedsføring. Konseptet er enkelt å forstå og er i et voksende marked. Kundene foretrekker Glossy Island på grunn av deres skånsomme høykvalitets produkter, tilgjengelighet og kvalitet på tjenestene.
Glossy Island Norge er attraktivt både for de som ønsker dette som et rent forretningskonsept og for fagpersoner med interesse for bransjen. Inntektsmulighetene er gode for den rette driver som også kan velge risiko nivå etter hvilken modell man velger å bruke – franchise/egeneide. Vekst potensialet ansees som meget stort da det finnes et rikt utvalg kjøpesentre og plasseringer i Norge hvor dette konseptet passer inn. Glossy Island har også utviklet et konsept for hudpleiesalonger som ligger i Master franchiseavtalen, så om det er ønskelig kan man etablere Glossy Island hudpleie salonger.
Kostnaden pr. etablering er relativ lav. I tillegg er det etablert gode finansieringsløsninger som gjør det mulig å vokse raskt med begrenset kapitalbehov, dette er svært positivt uansett hvilken modell (franchise/egeneide) man ønsker å bruke. Internasjonalt så har konseptet med nailbarer på kjøpesenter eksistert i mange år og med stor suksess.

Pris- og verdivurdering:
Bedriftsbørsen AS gjennomfører en markedsrettet verdivurdering. Total verdivurderer vi ca. 250 bedrifter hvert år og vurderingen forteller hva markedet faktisk burde være villig til å betale for bedriften.
Det selges her en Masterfranchise på en etablert og meget attraktiv kjede. Beauty Bar Norge AS har en god omsetning og driver med positivt resultat. Vi mener at prisantydningen for virksomheten på kr. 950.000,- er gunstig.
Varelager kommer i tillegg.

Generell informasjon
Selskapets navn: Beauty Bar Norge AS
Etablert: 2015
I disse lokalene: 2016
Bakgrunn for salg: Endrede prioriteringer
Antall ansatte: 5
Årsverk: 2
Web: www.glossyisland.no

Husleie/lokalitetene Stovner Senter
Husleie: 7% av omsetning minimum Kr.160.000,- pr år
Areal: 12,5 KVM + Fellesareal
Husleiegaranti: Nei
Løpetid leiekontrakt: 31.10.2019
Forlengelse: 3 år
Felleskostnader: Akonto
Markedsføringsbidrag: 1% av omsetning, minimum Kr.5000,- pr kvartal
Adresse: Stovner Senter 3, 0985 Oslo
Parkering: God parkering

Drift
Konsept: Skjønnhetskjede

Finansiell informasjon
Omsetning Norge 2017: Ca.Kr.3.800.000,-
Omsetning Stovner og franchise inntekter 2017:
Ca., kr. 1.500.000,-
Lønnsprosent: Ca.40%
Varekostnad: Ca.13%

Diverse informasjon
Kompaniskap: Nei
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap, leiekontrakt og franchise avtaler

Areal(m2): 12,5 KVM + Fellesareal
Forlengelsesmuligheter: 3 år
Konsept: Skjønnhetskjede
Etablert: 2015
Husleie: 7% av omsetning minimum Kr.160.000,- pr år
Løpetid leiekontrakt: 31.10.2019
Omsetning: 3 800 000,-
Selskapsform: AS
Pris: 950.000,-
Dokumenter: Regnskap, leiekontrakt og franchise avtaler
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Husleiegaranti: Nei
Kompaniskap: Nei
Felleskostnader: Akonto

Per Arne Reiersrud

Tlf: 22 61 21 00
Mobil: 91 77 27 36
Fax: 23 50 40 32
Epost: pa@bedriftsborsen.no

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha