• http://bedriftsborsen.no/wp-content/uploads/front-3.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645100balpanne.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645101brett.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645102Buffalo_Skull_1.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645103hylle.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645104lampe.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645105logo.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645106ski.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645107skinn.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645108stol.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/975/images/061645109ute.jpg

Konsept: Interiørkonsept
Etablert: 2016

Adresse:
0585 Oslo

byOhDeer er et interiørkonsept som ble etablert i begynnelsen av 2016. Konseptet henvender seg primært til fjellhytte markedet. Bedriften består av en nettbutikk www.byOhDeer.no i tillegg har de showroom i Solhytten i Bergen hvor produktene permanent er utstilt. Her kan kan prøve og kjøpe produktene ved åpent showroom. Produktene som tilbys er hovedsakelig fremstilt av materialer fra naturen som ull, tre, skinn m.m. Sortimentet passer godt både til ute- og innerom på hytten. Produktene er designet med en twist av de lille ekstra, enten i form av flørt med farger, materialbruk, fasong eller bruksområde. Dette er vakkert hytteinteriør som er med å skape en rustikk og lun atmosfære. Konseptet retter seg mot high-end markedet.

byOhDeer har designet en egen kolleksjon under byOhDeer brandet. Noe er produsert lokalt og noe produseres i utlandet. Her er det mulighet for den rette kjøper å videreutvikle dette ved å produsere til en fordelaktig pris. Da det ikke er noen mellomledd og lite konkurranse på disse produktene kan de selges med en meget god avanse. byOhDeer har funnet leverandør og merker som matcher konseptet og opprettet avtaler med high end merker som Artwood, Fredrik Bagger, Garden Glory, Handelskmpagniet, Ofyr, Florence, Muubs, Canadioan Outdoor, Herregård design, Light & Living og Woods agentur. Her håndplukker de varer som passer til konseptet. Flere av disse er leverandører ikke alle og enhver får være forhandler for.

byOhDeer er etablert på Facebook og Instagram med ca. 1000/1167 følgere hvorav de fleste er eiere av en fjellhytte eller fremtidige hytteeiere, Markedsføring gjøres i egne flater samt via Facebook og finn.no i dag.

byOhDeer har to eiere som begge har mange års erfaring innen markedsføring, design og reklame. Det er lagt ned mye arbeid i strategi og utvikling av design og konsept. Valg av nettbutikk, design av nettbutikk, fotostil, foto og grafisk profil. Utover det har de brukt mye tid og research på å finne de rette produktene og leverandørene som komplimenterer konseptet. Eierne av byOhDeer vært på reiser og messer som Maison & Objet i Paris og på Lillestrøm for å følge med på trender, utvikling samt finne nye ideer til egne og nye produkter. De er på «listen» til flere attraktive leverandører noe som gir invitasjoner til ulike messer og happenings i bransjen. Dette er utvikling som er kostnadskrevende dersom man skal benytte et eksternt selskap. Det er en verdi som naturligvis følger med i salget.

Nettbutikken fremstår som meget innbydende og har et design som er godt tilpasset konseptet. Den er bygget på MyStore som er en av de mest anvendte plattformene for nettbutikker. Nettbutikken er lett å håndtere selv uten stor datakunnskap. Betalingsløsning er Klarna Checkout, dette er en kraftig og intuitiv betalingsløsning fra Klarna for faktura, delbetaling og kredittkort. Plattformen har også lagerstyring og kundesystem. Både nettbutikk, kundesystem og lager er enkelt å vedlikeholde og oppdatere. På regnskap benyttes Visma eaccounting. Varene leveres hovedsakelig med Mybring og DSV. Betalingsterminal via Izettle og datakasse fra Mystore er i bruk.

Prospektet er basert på salg av virksomheten.

Fordeler / muligheter:
byOhDeer er et spennende konsept som har et godt potensial. Norge er i verdens toppen når det gjelder å bruke penger på bolig, og dette gjelder også fjellhyttene våre. Vi ønsker en stadig høyere standard og det er et stort fokus på interiør. I mange tilfeller har man det ”flottere” på hytten enn hjemme. Der skal man slappe av og nyte fritiden. Likevel ser det ut til å være et «hull» i markedet når det gjelder denne nisjen og det er dette eierne av byOhDeer har sett. De opplever god respons fra kundene på hva de har tilbudt så langt. Dessverre så har ikke eierne kapasitet til å drive butikken videre og ønsker derfor å selge. Det er lagt et godt grunnlag for driften så langt, men det er svært mye som kan gjøres med videreutvikling av konseptet, nettbutikken, markedet og leverandører.

byOhDeer kan utvide produktutvalget sitt betraktelig samt gjøre seg ytterligere kjent blant sitt publikum gjennom digital markedsføring og tilstedeværelse på messer som er relatert til hytteliv. Det er også et uutnyttet potensiale med å etablere flere samarbeidsavtaler med både hytteutbyggere og hyttemeglere for å tilby visningsmøbler.

Det er påbegynt egne produktserier, dette kan absolutt være spennende å fortsette å utvikle. Man vil ikke ha det som alle andre har og man er villig til å betale for det lille ekstra. Samtidig bør det jobbes videre med å bygge kjennskap rundt merkevaren byOhDeer.
byOhDeer er geografisk uavhengig og kan drives fra hvor som helst i landet. Navnet på virksomheten gir åpning for å kunne selge et stort spekter av produkter i flere interiør grener dersom ny eier ønsker det.

Pris- og verdivurdering:
byOhDeer har funnet en spennende nisje, de har lagt et godt arbeid i utvikling av navn, nettbutikk, leverandører m.m. Dette har en vesentlig verdi og vi mener derfor at vår prisantydning på kr. 350.000,- er riktig for denne bedriften.
Varelager kommer i tillegg.

Konsept: Interiørkonsept
Etablert: 2016
Pris: 350.000,-
Offentlig pålegg: Ingen kjente

Per Arne Reiersrud

Tlf: 22 61 21 00
Mobil: 91 77 27 36
Fax: 23 50 40 32
Epost: pa@bedriftsborsen.no

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha