• http://bedriftsborsen.no/wp-content/uploads/socialmedia1-1.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/955/images/061423170media.jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/955/images/061423171social-media-tools[1].jpg
  • http://bedriftsborsen.no/wp-content/themes/optimal_bootstrap/prospekt_upload/955/images/061423172media[1].jpg

Omsetning: 16 288 000,-
Husleie: 700 000,-
Areal(m2): 350 KVM
Konsept: Mediebyrå
Selskapsform: AS
Etablert: 2003
Løpetid leiekontrakt: 01.08.2018
Forlengelsesmuligheter: 3 år

Adresse:
0585 Oslo

Mediebyrået vi her har for salg ble aktivt i 03/2013. Selskapet jobber for at kundene skal få bedre resultater av sin internett markedsføring. Selskapet leverer ledende tjenester innen annonsering, nettsider, organisk synlighet og branding. Innen disse tjenestene har de innsikten og erfaringen som trengs for å gi hver enkelt kunde det de har behov for. Med fokus på faglig kompetanse, verdiskapende og resultatstyrte løsninger sammen med langvarige kunderelasjoner har bedriften hatt suksess fra oppstart.

Selskapet tilbyr ulike digitale reklame- og markedsføringstjenester med hovedfokus på klikkbare tjenester (AdWords, Bing). Selskapet leverer søkemotor optimalisert innhold (SEO), film (YouTube), nettsider samt skreddersyr totalpakker som også skal kunne tilpasses de større aktørene på digitale flater. Bedriften jobber mot det man kan anse som næringslivets desidert mest attraktive markedskanaler. Selskapet har samarbeid med Eniro, 1881, Proff, Amedia og Finn.no. Utviklingen i markedet følges tett av bedriften og bærer preg av «hands on» håndtering av både marked og kunder.

Fokus for bedriften har fra første driftsår vært å etablere flest mulig kunder på rullerende årskontrakter basert på et meget godt utprøvd system. Selskapet fokuserer på sine systembaserte rutiner for sin økende omsetning. Pr. i dag har selskapet ca. 400 aktive AdWords kunder. Strategien videre er å fortsette å levere et godt produkt til eksisterende kunder og øke antall kunder på AdWords. Samtidig vil fokuset også være å selge inn flere type komplementære løsninger til eksisterende kunder som for eksempel SEO, hjemmesideløsninger, YouTube film, etc.

Følgende tjenester tilbys i dag:
• Mediebyrå – totalløsninger gjennom avtalt budsjett
• AdWords – totaladministrasjon
• SEO
• Social Video – tilpasset YouTube og Facebook
• Facebook- klikkbaserte annonser, oppsett og administrasjon
• Google Business

Selskapet fokuserer på et godt og pulserende arbeidsmiljø. De ansatte består av daglig leder, KAM/partner, KAM, backoffice SEM, backoffice medarbeider og teamleder Google Intro. I tillegg til dette er det 4-8 «juniorselgere» på Google AdWords.

Selskapet holder til i flotte lokaler i Møllergaten i Oslo sentrum tilpasset selskapets behov. Lokalene er moderne, lyse og romslige. I tillegg til et åpent kontorlandskap har de også flere kontorer, samt kjøkken og spiserom.

Prospektet er basert på salg av virksomheten.

Fordeler / muligheter:
Selskapet er godt etablert og driver med gode resultater. Behovet for tjenestene som tilbys er nødvendig for alle bedrifter som har ønsker å vise seg frem i markedet. Effekten av digital markedsføring er målbar, gjennom rapportering ser kundene resultatene tydelig. En stigende læringskurve blant kundene, økt fokus i et raskt voksende marked gjør at nettopp denne bedriften har et særdeles godt grunnlag for videre vekst.

Et interessant aspekt er nå at norske bedrifter også er blitt mer «raffinerte» og har fått øynene opp for digital markedsføring. Dette fører til økt omsetning i bransjen, men en effekt er også at de mindre seriøse aktørene i markedet mister grunnlag. Markedet bærer preg av at de seriøse aktørene vokser.

Selskapet har en god portefølje med stort potensiale for mersalg av flere tjenester. Selskapet har i dag en rekke tjenester man kan tilby inn mot de eksiterende kundene. I tillegg er det et stort potensiale i egen markedsføring av eksisterende tjenester, men også mot nye tjenester innenfor digital markedsføring. Dette er et segment under kontinuerlig utvikling, så mulighetene er mange.

Grunnlaget i bedriften er god og ny eier kan selv vurdere utvikling og eventuell satsning videre. God kontantstrøm gjør at investering og satsning vil gi god avkastning.

Pris- og verdivurdering:
Bedriftsbørsen AS er Norges største bedriftsmegler målt i antall transaksjoner. Vi megler ca. 80 bedrifter hvert år i størrelsen 500 tusen til 75 millioner. Bedriftsbørsen AS gjennomfører en markedsrettet verdivurdering.
Selskapets gründer og hovedaksjonær (70,2%) hever lønn i selskapet på ca. 2 millioner pr. år (2015 og 2016) i tillegg til godtgjørelser/fordeler tilsvarende ca. 1 million, uten å være nevneverdig delaktig del i selskapets daglige drift.
Selskapet har ikke positivt resultat, men reelt resultat i selskapet er + 3 millioner (fratrekk fra ikke aktiv eiers lønn/godtgjørelser). Inntektene kommer i hovedsak fra portefølje med månedlige inntekter som sikrer drift/likviditet i bedriften videre for ny eier.
Bedriftsbørsen AS verdivurderer virksomheten til Kr.8.500.000,- som er faktisk resultat X 3,4 (normalisert EBITDA)
Overtagelse av aksjeselskapet er på «kontant og gjeldfri» basis.

Generell informasjon
Selskapets navn:
Etablert: 2013
I disse lokalene: 2013
Bakgrunn for salg: Endrede prioriteringer
Antall ansatte: 14
Årsverk: 14
Web:

Husleie/lokalitetene
Husleie: Kr.700.000,- pr år
Areal: Ca.350 KVM
Husleiegaranti: 6 måneders husleie + felleskostnader
Løpetid leiekontrakt: 01.08.2018
Forlengelse: 3 år
Felleskostnader: Akonto
Adresse: Møllergata, Oslo

Drift
Konsept: Mediebyrå

Finansiell informasjon
Omsetning 2015: Kr.16.288.000,-
Lønnsprosent: Ca.39%
Varekostnad: Ca.38%
Verdi inventar: Ca.Kr.400.000,-

Diverse informasjon
Kompaniskap: Nei
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap og leiekontrakt

Areal(m2): 350 KVM
Forlengelsesmuligheter: 3 år
Konsept: Mediebyrå
Etablert: 2003
Husleie: 700 000,-
Løpetid leiekontrakt: 01.08.2018
Omsetning: 16 288 000,-
Selskapsform: AS
Pris: 8.500.000,-
Dokumenter: Regnskap og leiekontrakt
Offentlig pålegg: Ingen kjente
Husleiegaranti: 6 måneders husleie + felleskostnader
Kompaniskap: Nei
Felleskostnader: Akonto

Morten Persson

Tlf: 22 61 21 00
Mobil: 91 89 99 99
Epost: morten@bedriftsborsen.no

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha

Skriv inn sikkerhetskoden nedenfor:
captcha