KaféSøstrene – Populær senterkafé i Sarpsborg

KaféSøstrene i Tune Handelspark selges. Stedet har stabil drift og godt utviklingspotensial mot flere markedsområder.

Kr. 680.000 Beliggenhet: Sarpsborg
Prisantydning: Kr. 680.000,–
Omsetning: Kr. 4.800.000,–
Husleie: Kr. 196.700,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Kafesøstrene AS
Etablert: 2013
I disse lokalene: 2013
Bakgrunn for salg: Nye utfordringer
Antall ansatte: 5
Årsverk: 5 + 2

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 196.659 kr
Areal: 256 kvm
Husleiegaranti: 6 mnd leie
Løpetid leiekontrakt: 31.10.2023
Forlengelse: 5 år av gangen
Felleskostnader: 13.500 pr/år
Adresse: Lilletuneveien 3, 1711 Sarpsborg
Parkering: Gratisparkering

Drift

Konsept: Kafé/servering
Åpningstider: man-fre 10 -19 / lør 10-15

Finansiell informasjon

Omsetning 2018: 4.800.000,-
Lønnsprosent:
Varekostnad:
Verdi inventar: 150.000,-

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Utstyrsliste, regnskap og leiekontrakt

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

KaféSøstrene ble etablert i Tune Handelspark i 2013. Den trivelige kafeen ligger attraktivt til i et hjørnelokale, og baserer seg på tradisjonelle lunsj- og middagsretter. En solid kafé med godt renommé og stor kundekrets. Videreutvikling er også mulig.

Beliggenhet
Tune Handelspark ligger på Tunejordet i Sarpsborg, et populært handelssentrum flere matbutikker og kjente kjedeutsalg som Jula, Plantansjen, Elkjøp, SATS, OBS bygg, Skeidar, Hageland ogFelleskjøpet.

KaféSøstrene ligger strategisk til i hjørnet av førsteetasjen, med inngang både fra selve senteret, og fra parkeringsplassen utenfor. Her er det også godt med gratis kundeparkering.

Tune Handelspark strekker seg over nærmere 30.000 kvm, og ligger bare en drøy kilometer utenfor Sarpsborg sentrum.

Drift
KaféSøstrene er kjent som et sted hvor du får mye og god mat for pengene. På menyen står alt fra baguetter, smørbrød, kaker og snacks, til mer tradisjonelle middagsretter som svineschnitzel, biffsnadder, kokt torsk, hamburgertallerken, etc.. Det er fokus på god kvalitet og smakfull presentasjon, basert på gode, men kostnadsgjerrige råvarer.

Det mangfoldige tilbudet har gjort stedet attraktivt for et bredt kundespekter. Hit kommer både gammel og ung, og de fleste finner noe de har lyst på enten de har stor eller liten hunger, eller bare ønsker seg en hyggelig kaféstund med kaffi og gode kaker. Kafeen har mange stamkunder, og godt belegg dagen gjennom. Senterets åpningstid er på hverdager 10-19, og i helgene 10-15.

Eier er daglig leder og jobber selv i bedriften. Det er totalt fem faste ansatte og to ekstrahjelper som arbeider på timesbasis.

KaféSøstrene er etablert med egen side på Facebook.

Lokalene
Lokalene er lyse og trivelige, med god kapasitet – ca 90 sitteplasser, i tillegg til uteservering på sommeren. Interiøret er moderne og komfortabelt, med en enkel og smakfull stil. Det er lagt opp til kassebestilling, med selvbetjening fra varm- og kalddisker, noe som sørger for effektiv kundehåndtering, også på de travleste tidspunktene.

Kjøkkenet er stort og effektivt med egne avdelinger for kold- og produksjonskjøkken. Det er god kapasitet på tørr-, kjøle- og fryselager. Kjøkkenet er meget velutstyrt (se egen utstyrsliste). Gode avtrekksystemer sørger for godt arbeidsmiljø. Lokalene omfatter i tillegg kontor, ansattoalett og garderobe.

Fordeler og muligheter
Her har man mulighet til å overta en solid etablert kafé med godt renommé og stor kundekrets. Stedet har interessante muligheter for videreutvikling – både når det kommer til meny, kundegrupper, og profilering. Det er god bredde i menyen, men trolig potensial for å nå ut til et enda bredere kundegrunnlag.

Kjøkkenet har god kapasitet, med optimale forhold for catering. Dette kan utvikles til et vesentlig satsingsområde.

Siden oppstart i 2013 har KaféSøstrene hatt stabil omsetning. Prisene på mat og drikke er å anse som rimelige, og her ligger et mulig grunnlag for økte marginer.

Ny eier kan også vurdere om stedet skal utvide til søndagsåpent.

Pris og verdivurdering
Bedriftsbørsen AS er Norges største bedriftsmegler. Vi omsetter over 60 bedrifter i SMB- markedet hvert år og har siden oppstart solgt over 1000 bedrifter i hele Norge. Vår verdivurdering er «markedsrettet».

Omsetning 2018 ble 4.782.341 kr
Resultat 2018 ble 195.100 kr
Daglig leder/Eier tar ut en lønn på 350.000 kr

Bedriftsbørsen AS verdivurderer virksomheten KaféSøstrene til 680.000 kr

Varelager kommer i tillegg.