MIX Geilo

Flott kioskkafé med attraktiv plassering på Amfi-senteret i hjertet av Geilo. Stabilt god drift. Selges gr. flytting.

Kr. 580.000 Beliggenhet: Geilo
Prisantydning: Kr. 580.000,–
Omsetning: Kr. 3.584.000,–
Husleie: Kr. 360.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Tufte Egeland AS
Etablert: 2019
I disse lokalene:
Bakgrunn for salg: Flytting
Antall ansatte: 4
Årsverk: 3
Nett: Mixgeilo.no + Facebook

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 30.000 kr pr mnd (eks mva)
+ 5% av oms over 5 MNOK
Areal: 146 m2
Husleiegaranti: 6 mnd leie
Løpetid leiekontrakt: 16.11.2025
Forlengelse: 5 år av gangen
Felleskostnader: 4.274 kr pr mnd
Adresse: Vesleslåttveien 19, 3580 Geilo
Parkering: God kapasitet

Drift

Konsept: Kioskdrift
Åpningstider: Man–lør: 11–18

Finansiell informasjon

Omsetning 2021: 3.584.598 kr
Lønnsprosent: 27%
Varekostnad: 40%
Verdi inventar: 300.000 kr

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Nei
Tilgjengelige vedlegg: Leieavtale, aktiva, regnskap

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

MIX Geilo ligger sentralt og strategisk til på Amfi-senteret i hjertet av Geilo. Driften har vært stabil over mange år, med positivt resultat. Alt av driftsmidler medfølger i salget. Dette er en gyllen mulighet til å overta en innbringende kiosk med god driftsmiks!

Konsept
MIX Geilo startet opp i 1995. Kiosken tilbyr en blanding av ordinære kioskvarer og tipping, i kombinasjon med varme småretter, is og milkshake, og litt non food-varer. Utvalget dekker dermed et bredt spekter av behov og kundegrupper.

Beliggenheten er å anse som en av de beste i hele Geilo sentrum, med inngang både fra Amfi-senteret og gågaten utenfor. Dette sikrer en jevn strøm av kunder, og mange benytter naturlig nok stedet for en liten mat- eller drikkepause i tilknytning til handleturen.

Som medlem av MIX-kjeden har driver mange fordeler og blir godt ivaretatt. Konseptet er fleksibelt og kan dermed tilpasses de lokale forholdene. MIX Geilo har valgt å kombinere ordinær kioskdrift med en fullverdig kafé. De tilbyr et godt utvalg varmretter, samt mulighet for å sette seg ned og nyte maten i hyggelige omgivelser. Innvendig er det sitteplass til rundt 20 personer, og utendørs til 16. På sommerhalvåret er dette et populært sted å nyte is og milkshake.

På menyen står bl.a. pølser, italiensk pizza, baguetter, biffsnadder og hamburgere. Tilbehøret lages av ferske råvarer på stedet, og inni blant benyttes kortreist kjøtt og lokale råvarer.

MIX-kjeden
MIX er en av Norges største kioskkjeder. MIX ble etablert i 1991 og har i dag rundt 500 kiosker fra Svalbard i nord, til Mandal i sør. Kjeden eies av Norgesgruppen, og forvaltes av Norgesgruppen Servicehandel AS. Kjeden fokuser på eierskap, utvikling og drift av konsepter innen servicehandel og servering. Porteføljen består bl.a. av Jafs, Deli de Luca og Fresh.

Beliggenheten
Geilo er et viktig turiststed med flere store hoteller og vintersportsanlegg, samt omfattende hyttebebyggelse. I tillegg til innbyggerne i Geilo og omegn høster senteret derfor en betydelig mengde besøk fra hytte- og friluftsfolk.

MIX-kiosk er eneste kiosk i sentrumsområdet, og et naturlig sted å oppsøke for tipping via Norsk Tipping og Rikstoto. Kiosken ligger i kjøpesenteret Amfi, som også omfatter et tjuetalls butikker. I umiddelbar nærhet finner man alt fra serveringssteder og matbutikker, til apotek, post, bank, frisør og Vinmonopolet.

Sentrumsområdet på Geilo er kraftig oppgradert de siste årene, og inne i en positiv utvikling. Det samme er Geilo som destinasjon, både sommer og vinter.

Fordeler og muligheter
MIX Geilo drives med overskudd, og byr på et svært godt utgangspunkt for ny driver; kiosken har byens beste beliggenhet, alt av nødvendig utstyr følger med, og det er flere åpninger for å utvikle driften i nye retninger.

Stedet vil trolig ha godt av litt «friskt blod» og pågangsmot, og en kan godt vurdere å utvide både åpningstider og serveringstilbud. Utkjøring av varer eller lunsj/middagsmat til hyttefolket kan også være aktuelt å se nærmere på.

Pris og verdivurdering
Begge dagens eiere jobber aktivt i kiosken og hever ordinær lønn. Driften har til tross for pandemi gitt et overskudd på drøye 300.000 kr pr. år, før avskrivninger.

Bedriftsbørsen AS vurderer verdien av MIX Geilo til 850.000 kr + varelager
Dagens eier skal flytte, og er derfor villig til å selge for 580.000 kr + varelager, ved rask avgjørelse.

Bedriftsbørsen AS er Norges største bedriftsmegler. Totalt står vi for 60-70 transaksjoner i SMB- markedet hvert år. Vi har unik kompetanse på salg av bedrift og bred transaksjonserfaring. Våre verdivurderinger er «markedsrettede», og forteller gjennom vår erfaring hva markedet burde være villig til å betale for virksomheten.