Ramen Restaurant

Asiatisk konsept, godt utstyrt og høy standard i Lillehammer sentrum

Kr. 1.200.000 Selskapets navn: Ramen AS
Etablert: 2017
I disse lokalene: 2017
Bakgrunn for salg: Flytting

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Beliggenhet: Lillehammer
Prisantydning: Kr. 1.200.000,–
Husleie: Kr. 251.400,–

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 251.400,- pr år
Areal: 122 KVM + fellesareal
Husleiegaranti: Ingen
Løpetid leiekontrakt: 30.04.2022
Forlengelse: 5 år
Felleskostnader: Akonto
Adresse: Nymosvingen 2
2609 Lillehammer
Parkering: 3 plasser i parkeringshus, ellers god parkering i området

Drift

Konsept: Restaurant

Finansiell informasjon

Omsetning 2017 Jan-Juni: Kr.902.418,-
Varelager: Ca.Kr. 40.000,-
Verdi inventar: Ca.Kr.2.900.000,-

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Leiekontrakt, tegninger av lokalet, regnskap

Odd Gunnar Bjørung

Megler
T: 22 61 21 00
M: 90 82 66 90

Ramen Restaurant ble åpnet høsten 2017 i Lillehammer Sentrum. Restauranten har vært drevet med asiatisk konsept. Restauranten ble bygget til åpningen og fremstår som meget smakfull og godt utstyrt. Alt av utstyr og inventar følger med i salget.

Objektet
Ramen Restaurant ligger sentralt til rett ved gågaten i sentrum av Lillehammer. Grunnet flytting har ikke eier hatt muligheten til å følge opp restauranten og valgte med bakgrunn i dette å stenge i Juni 2018. Konseptet har vært asiatisk med fokus på det Japanske- og det Thailandske kjøkken. Stedet har serverings- og skjenkebevilling. Ny eier kan drive med dagens bevillinger på overgangsordningen som praktiseres i kommunen.

Lokalet ble bygget i 2016/2017 for servering. Det ble investert ca. 3,5 MNOK i bygget og det fremstår som meget moderne og lokalet holder en høy standard. Det er til sammen 34 sitteplasser i lokalet fordelt på 24 bordplasser og 10 sitteplasser i baren.
Restauranten har ett velutrustet og stort kjøkken. Her finnes alt man kan forvente av et moderne kjøkken med tilpasninger for det asiatiske konseptet. Det er god kjøle- og frysekapasitet, i tillegg er det rikelig med lagerplass. Stedet har eget kontor og personalrom med wc for de ansatte.

OL byen Lillehammer er administrasjonssenter for Oppland fylke. Lillehammer by og kommune har i overkant 28 000 innbyggere. Høgskolen i Lillehammer har over 5000 tusen studenter og et meget aktivt miljø blant studentene. Rett over gaten for restauranten ligger Scandic Hotel samt en stor offentlig parkeringsplass.

Prospektet er basert på salg av virksomheten.

Fordeler/muligheter
Ramen restaurant ligger i et meget attraktivt område med stor gjennomgangstrafikk. Her kan ny eier starte opp uten store investeringer. Både lokalet og utstyret i restauranten legget til rette for at ny eier kan etablere det konseptet de ønsker for fremtiden. Vi ser dette som en god mulighet for rette driver.
Det godt utstyrte kjøkkenet egner seg også godt for catering. Drift av restaurant, catering sammen med et take away konsept vil utnytte kapasiteten for dette serveringsstedet optimalt.

Pris & verdivurdering
Bedriftsbørsen AS verdi vurderer bedrifter og eiendommer ut fra et markedsperspektiv. Bedriftsbørsen legger en rekke faktorer til grunn avhengig av bransje, lokasjon og potensiale. Det selges her en moderne restaurant. Alt av utstyr og møbler fremstår som nytt. Stedet er etablert midt i sentrum og et steinkast fra gågaten i Lillehammer og har mange muligheter for den rette driver.
Med bakgrunn i dette anser vi en prisantydning på kr 1.200.000,- som riktig.
Varelager kommer i tillegg.