Studio10: Suksessbedrift innen kjøkkenfornyelse

Norges fremste leverandør av skreddersydde fronter til IKEA-kjøkken selges. Bedriften har stort vekstpotensial.

Kr. 1.490.000 Beliggenhet: Oslo
Prisantydning: Kr. 1.490.000,–
Omsetning 2018: Kr. 4.243.000,–
Husleie: Kr. 90.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Studio10 AS
Etablert: 2011
Bakgrunn for salg: Endrede prioriteringer
Antall ansatte: 2
Årsverk: 2
Web: www.studio10.no

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 90.000 kr
Areal: Ca 45 kvm
Husleiegaranti: Forhandles
Løpetid leiekontrakt: Løpende
Forlengelse: Forhandles
Adresse: Løvenskiolds gate 9A, 0263 OSLO
Parkering: Gateparkering

Drift

Konsept: Skreddersøm kjøkken og møbler
Åpningstider: Man-tor: 10-17 (fre 10-15)

Finansiell informasjon

Omsetning 2018: 4.243.000 kr
Lønnsprosent: 32.9%
Varekostnad: 70%

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Nei
Tilgjengelige vedlegg: Årsregnskap og leiekontrakt

Per Arne Reiersrud

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 77 27 36

STUDIO10 har skapt sin egen suksessnisje ved å tilby skreddersøm av IKEA kjøkkenfronter. I praksis selger de designkjøkken langt rimeligere enn designleverandørene selv, og dette har slått svært godt an i markedet.

Forretningskonsept
STUDIO10 ble etablert i 2011. Konseptet var enkelt: oppgrader ditt nye eller brukte IKEA-kjøkken, og få akkurat det designet du måtte ønske. Siden har produktspekteret blitt utvidet til også å omfatte snekkerbygget innredning og møbler.

Virksomheten er kjent for sin høye kvalitet, både når det kommer til materialer og service. All produksjon og tilpasning utføres av norske fagaktører. Valgfriheten er stor, og kundene kan velge mellom et bredt spekter av materialer, fargekombinasjoner og tilbehør.

STUDIO10 tilbyr i tillegg attraktive hvitevarer fra Smeg, Røroshetta, Vola, Bora, Franke og Siemens. De sitter også på en rekke relevante domener som kan benyttes for strategisk digital markedsføring.

Kundegruppe
STUDIO10 har en sterk posisjon som første, største og mest profilerte aktør innen sitt marked. Kundepotensialet er stort, med over 100.000 som pusser opp kjøkkenet sitt hvert år.

Bedriften har et hyggelig showroom på Frogner i Oslo.

Kundepågangen er høy, og kapasiteten kan med fordel økes. STUDIO10 har blant annet en rekke arkitekter på kundelisten sin. Dette er i stor grad solide samarbeid som har vart i en årrekke, og som fortløpende gir nye ordrer.

Fordeler og muligheter
STUDIO10 scorer høyt på fagkunnskap, design og gode service. At de kan tilby fullstendig skreddersøm til svært konkurransedyktige priser gir firmaet en bortimot uslåelig markedsfordel.

Bedriftens nære samarbeid med IKEA borger for kvalitet og seriøsitet, og gir stor kundepågang med selv minimal markedsføring.

Med styrket kapasitet og økt fokus på markedsføring og er vekstpotensialet betydelig. Konseptet er i tillegg godt egnet for geografisk utvidelse, med showroom i flere norske storbyer.

Det er mulig å redusere kostnadene betydelig ved å flytte produksjonen ut av landet.

Pris og verdivurdering
STUDIO10 har over tid bygget opp en solid markedsposisjon og blitt en anerkjent leverandør i sin nisje. De har utviklet mange gode design og etablert sterke samarbeidsforhold. Omsetningen i 2018 endte på MNOK 4.2 og budsjettert omsetning for 2019 ligger enda litt høyere enn dette. Ut ifra dette mener vi at en prisantydningen på 1.490.000 kr er riktig.

Varelager kommer i tillegg.
Salgsprospektet er basert på salg av virksomheten, men eier er åpen for også å selge aksjeselskapet.