Emblemkompaniet

Veldrevet produksjonsbedrift gjennom 15 år selges. Moderne emblembroderi/profilbroderi med store utviklings muligheter.

Kr. 750.000 Beliggenhet: Tønsberg
Prisantydning: Kr. 750.000,–
Omsetning: Kr. 1.602.579,–
Husleie: Kr.161.363,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Emblemkompaniet
Etablert: 2004
Bakgrunn for salg: Endrede prioriteringer
Antall ansatte: 3
Årsverk: 2
Web: www.emblemkompaniet.no

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: Kr.161.363,- pr år
Areal: Ca.180 KVM
Husleiegaranti: 3 måneders husleie og felleskostnader
Løpetid leiekontrakt: Forhandles
Forlengelse: Forhandles
Felleskostnader: Kr.12.444,- pr år
Adresse: Wirgenes vei 7, 3157 Barkåker
Parkering: 2 parkeringsplasser

Drift

Konsept: Produksjonsbedrift for broderi og trykk på tekstiler

Finansiell informasjon

Omsetning 2017: Kr.1.602.000,-
Lønnsprosent: Ca. 65%
Varekostnad: Ca.10,5%

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap og leiekontrakt

Per Arne Reiersrud

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 77 27 36

Emblemkompaniet er en produksjonsbedrift med stabil omsetning og moderne maskinpark. De har over tid etablert seg som en solid leverandør av profiltjenester til store kunder hvor de leverer brodering og trykktjenester.

Objektet
Emblemkompaniet ble etablert i 2004 og er en ren produksjonsbedrift. Konseptet er brodering med avanserte maskiner som utfører arbeid med høy kvalitet. I hovedsak broderes logo på arbeidsklær, men spekteret er stort og de utfører også brodering på alt fra hestedekken til capser, t-skjorter og sokker. I tillegg til broderingsmaskiner har bedriften nylig investert i en trykkemaskin, slik at de også kan trykke emblemer på ulike tekstilprodukter. Dette har åpnet et helt nytt marked for bedriften.
Emblemkompaniet er attraktiv for sine kunder på grunn av høy kvalitet og god service

Bedriften holder til i godt egnede lokaler i Barkåker Industripark i Tønsberg. Lokalet er på ca.180 KVM og de har to parkeringsplasser til disposisjon. Her er Emblemkompaniet samlokalisert med sin største kunde. Dette gjør hverdagen enkel og effektiv da det er spares både tid og kostnader blant annet på transport. Denne store kunden tar størsteparten av nåværende ressurser og begrenser Emblemkompaniets mulighet til å ha mange andre kunder. Kapasitetsmangelen er på menneskelige ressurser, da eier ikke har ønsket å ansette flere. Maskinene har mye ledig kapasitet.
Maskinene som benyttes er av høy kvalitet og har nypris på ca. Kr.850.000,-

Salgsprospektet er basert på salg av virksomheten, men selger er åpen for også å selge aksjeselskapet.

Fordeler/muligheter
Emblemkompaniet har drevet i snart 15 år og er godt etablerte i et nisjemarked med relativt lav konkurranse. Her ligger alt til rette for en større satsning. De har en moderne maskinpark med ledig kapasitet, lang erfaring med mye historikk og lokaler med sentral beliggenhet. Brodering blir stadig mer populært ettersom dette er noe som varer og som gir et eksklusivt uttrykk på produktet. I tillegg må yrkesklær påføres selskapets logo for at kjøpet av klærne skal være fradragsberettiget.

Bedriften gjennomfører ingen form for markedsføring eller aktivt salg i dag, og det ligger et stort vekst potensial i å starte opp med dette. Det er gode muligheter for å øke prisene på produktene ved å henvende seg til et litt annet kundesegment enn de fokuserer på i dag. Alle bedrifter som skal ha arbeidsklær eller produkter med logo trykket eller brodert på klærne er potensielle kunder, noe som er et stort marked som Emblemkompaniet ikke henvender seg til dag.

Det ligger også en mulighet i å utvikle egne emblemer som broderes på populære produkter som capser og t-skjorter å selge dette direkte til privatpersoner. Dette kan gjøres gjennom ulike salgskanaler som for eksempel deltakelse på festivaler som bedriften stadig får forespørsler om og via egen nettbutikk. På slike produkter er fortjenesten svært god. Dersom behovet for kapasitet skulle øke har lokalet god plass til dette.

Emblemkompaniet er etablert med egen nettside. Denne har meget begrenset med informasjon, og ny eier bør se på mulighetene for å lage en nettside som er mer representativ for produktene bedriften kan levere.
Ved å investere i en graveringsmaskin vil Emblemkompaniet være en total leverandør innen dette faget. Dette vil også kreve ytterligere menneskelige ressurser.

Pris & verdivurdering
Emblemkompaniet er en veldrevet bedrift med stabilt voksende omsetning. Maskinparken har en god verdi. Vi mener ut i fra dette at prisantydningen på kr. 750.000,- er gunstig for denne virksomheten.
Varelager kommer i tillegg.