Om oss

Bedriftsbørsen hjelper bedrifter i SMB-markedet med å finne nye eiere. Siden etableringen i 1999 har vi bistått våre klienter med salg og foretatt 1000 transaksjoner i bedriftsmarkedet. Det har gitt oss verdifull erfaring og kompetanse om markeder, bransjer, bedrifter og investorer.

Vårt hovedsegment er bedrifter med salgssum fra 1-150 millioner. Bedriftsbørsens kompetanse og erfaring i disse markedene gjør oss til en foretrukken aktør med nødvendig tyngde og gjennomføringsevne. Vi har en åpen og ærlig tilnærming til markedet.

Bedriftsbørsen jobber ut fra et ”no cure/no pay-prinsipp”, som betyr at vi kun tar betalt dersom transaksjonen blir gjennomført. Vi påtar oss kun oppdrag vi mener vi vil løse, til den prisen som vi mener markedet faktisk er villig til å betale for din bedrift. Resultatene er svært gode: Vi gjennomfører transaksjoner på over 90% av våre oppdrag.

Som en av få aktører lager vi informative prospekter som publiseres via åpne kanaler. Dermed kan alle interessenter foreta en reell vurdering av våre salgsobjekter. Vi legger i tillegg vekt på grundig rådgivning og tilbyr også salgsstrategi, prospekter og investornettverk.

Bak Bedriftsbørsen står personer som alle har personlige erfaringer som gründere, og som samlet besitter kompetanse innen økonomi, IT, forretningsutvikling, HORECA, service og logistikk. Vår holdning, kompetanse og metode er suksessfaktoren i en salgsprosess. Vi selger din bedrift til den høyeste prisen markedet er villig til å betale.

Meglere

Per Arne Reiersrud

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 77 27 36

Per Arne er daglig leder og partner i Bedriftsbørsen. Han har bakgrunn som gründer av flere selskaper og har opparbeidet seg vesentlig kompetanse innen salg av bedrifter. Per Arne har meglet over 250 virksomheter siden 2009 og innehar en unik bransje- og markedskunnskap. Per Arne gjennomfører verdivurderinger av alle typer selskaper og er en fleksibel og løsningsorientert megler.

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

Morten startet som partner i Bedriftsbørsen i 2013. Han har bakgrunn fra investorbransjen i form av aktiv forvaltning og eiendom. Morten har internasjonal erfaring fra corporate-bransjen. Som megler ser han raskt virksomheten fra perspektivet til en investor. Han har et bredt kontaktnettverk og er dyktig til å fremforhandle gode løsninger for begge parter. Morten er analytisk og strategisk anlagt med høy gjennomføringsevne

Lars-Gunnar H. Martinsen

Megler
T: 22 61 21 00
M: 959 84 724

Lars-Gunnar har vesentlig kompetanse fra retail og operasjonell drift gjennom 20 år. Med erfaring fra flere sterke merkevarer har han tilegnet seg solid kunnskap om salg og ledelse. De siste 8 årene har han bekledd sentrale lederroller hvor kombinasjon av operasjonell drift, ledelse og strategiske oppkjøp har vært sentralt. Gjennom sine lederroller har han i tillegg bekledd flere styreverv, blant annet i bransjeorganisasjoner og som styreleder i flere av konsernets selskaper.

Han kommer til oss fra rollen som CEO i en av de større bilkonsernene i Norge, og har med dette betydelig erfaring i å se virksomheten fra det operasjonelle og strategiske perspektiv. Som megler ser han raskt driftsmessige og operasjonelle muligheter i virksomheten, og har sterk gjennomføringskraft i sitt virke.

Petter Bjerke

Fagansvarlig
T: 22 61 21 00
M: 90 60 77 08

Petter Bjerke er selskapets fagansvarlige advokat. Han er partner i Advokatfirma DLA Piper Oslo og har forretningsjus som sitt hovedfelt.
Bedriftsbørsen benytter seg av nødvendige juridiske tjenester gjennom DLA Piper

Odd Gunnar Bjørung

Megler
T: 22 61 21 00
M: 90 82 66 90

Odd Gunnar har 25 års ledelseserfaring fra noen av landets største restaurantgrupperinger. Her har han blant annet opparbeidet seg spesialkompetanse innen Food & Beverage-operasjoner. Odd Gunnar kom til Bedriftsbørsen fra stillingen som regionssjef i Konsumgruppen, etter fartstid hos Linstow Eiendom, Qvale Gruppen og Olav Thon Gruppen. Bred og lang erfaring fra de fleste sider av HORECA-bransjen gjør ham til en kompetent og kjent megler i bransjen.

Gaute Fisknes

Konsulent
T: 22 61 21 00
M: 22 61 21 00

Fisknes jobber i dag med bedrift- og organisasjonsutvikling som planlegging, design og gjennomføring av organisasjonsforbedringer, generasjonsskifter, markedsendringer m.m. Fisknes har tidligere vært Partner i Bravura AS og Bertrand AS. Før dette har han lang erfaring fra etterretning i Forsvaret. Fisknes har befalsskole og krigsskole fra Hæren.

Kontakt

Telefon:
22 61 21 00
Besøk:
Munkedamsveien 53B
0250 OSLO