Innovativ auksjonsweb

Komplett digital auksjonsplattform for salg av bedrifter. Kan også utvides og duplikeres for å håndtere andre varer.

Kr. 350.000 Beliggenhet: Fleksibelt
Prisantydning: Kr. 350.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Restart Norge AS
Etablert: 2019
Bakgrunn for salg: Strategiendringer
Antall ansatte: 1
Årsverk: 1
Web: Restart.no og Restart.se

Dokumenter

Drift

Konsept: Digital auksjonsplattform

Restart er en ferdigutviklet og kvalitetstestet auksjonsplattform for salg av alt fra kunst og antikviteter, til biler, varelager, bedrifter, etc. En komplett løsning med høy teknologisk og juridisk standard!

Konsept
Gjennom Restart kan hvem som helst kan selge og kjøpe objekter på nett. Plattformen håndterer alt det praktiske og formelle, slik at auksjonene foregår i trygge og effektive rammer. Et tjenestegebyr og en viss prosent av salgssummen tilkommer auksjonsselskapet.

Auksjoner er en tradisjonell og velkjent salgsform som når stadig nye markeder, og som de siste årene også har funnet veien til nettet. Omsetningsformen bidrar til effektive salgsprosesser og ofte gode priser, og ved å auksjonere digitalt når man ut til et stort geografisk publikum.

Om løsningen
Restart er utviklet over de to siste årene. Målet har vært å digitalisere flest mulig prosesser, for å gjøre løsningen enkel og rimelig i drift. Systemet ble kommersielt lansert i fjor via nettsiden Restart.no, som tok den i bruk for salg av bedrifter. Grunnet COVID 19 falt bunnen ut av dette markedet etter bare kort tids bruk, og Bedriftsbørsen velger nå å selge løsningen videre til potensielt utvidet eller annen bruk.

Portalen står klar til bruk for ny eier, og ingen spesielle tilpasninger må til for en eventuell endring av varene som auksjoneres. Systemet kan imidlertid tunes for å optimalisere salget av valgte varekategori. Her kommer faktorer som auksjonstid, pushmeldinger til interessenter på SMS o.l. inn.

Plattformen har også et eget e-postutsendelsessystem som bidrar til effektivt å informere interessenter om nye objekter, nye bud, osv. Den snakker dessuten godt med sosiale medier, slik at annonser enkelt kan pushes ut i disse kanalene. I tillegg kan det linkes til andre nettsider o.l. for effektiv utveksling av data.

Plattformen er brukervennlig og intuitiv, med et moderne og tillitsvekkende utseende. Den er konstruert for å gjøre de aller fleste operasjoner digitalt, slik at man spare kostnader knyttet til menneskelig involvering.

I tillegg til inntektsstrømmen fra auksjonene kan man selge annonseplass på nettstedet. I dag annonseres det eksempelvis til banklån for finansiering av kjøp.

Nettstedet er enkelt og intuitivt lagt opp. Se for øvrig www.restart.no, for mer informasjon og demonstrasjon av brukergrensesnittet.

Fordeler og muligheter
Her kommer man svært rimelig til en ferdig portal som holder høy standard, og som vil kunne brukes i lang tid fremover. Salgsobjektet byr på store muligheter til å kunne formidle salg av hva som helst – bare fantasien setter grenser. Det er også mulig å videreutvikle systemet til å omfatte nye funksjoner, salg av tilleggstjenester, osv.

Man kan i tillegg duplisere løsningen, slik at samme tekniske løsning benyttes parallelt på flere nettsider. Slik kan man enkelt og effektivt drive flere spesialiserte auksjonssteder.

Vi vil anbefale interesserte kjøpere å analysere det nordiske auksjonsmarkedet, og se etter områder som mangler dekning, eller hvor eksisterende tjenester ikke fungerer tilfredsstillende.

Det er også mulig å kjøpe våre to domener: www.restart.no og www.restart.se

BEDRIFTSBØRSEN gjennomfører årlig 60-70 SMB-transaksjoner og er Norges største bedriftsmegler.
Våre verdivurderinger baserer seg på hva markedet erfaringsmessig er villig til å gi.
I mange tilfeller viser de offentlige tallene ikke det virkelige bildet av driften. Man bør derfor skaffe seg bedre kjennskap til hva som ligger bak tallene før man konkluderer. Vi bistår gjerne med dette.