Joker Jarlsø i Tønsberg selges

Veletablert matbutikk og "brustadbu» med god omsetning og positive resultater. Moderne lokale og svært god beliggenhet.

Kr. 2.280.000 Beliggenhet: Tønsberg- Jarlsø
Prisantydning: Kr. 2.280.000,–
Omsetning: Kr. 12.000.000,–
Husleie: Kr. 246.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Jarlsø Mathus AS
Etablert: 2011
I disse lokalene: 2011
Bakgrunn for salg: Andre prioriteringer
Nett: Joker.no og Facebook

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 20.533 kr mnd (eks mva)
Areal: 224 m2
Husleiegaranti: 3 mnd leie
Løpetid leiekontrakt: 01.01.2027
Forlengelse: Fem år av gangen
Felleskostnader: 3.325 kr mnd (eks mva)
Adresse: Jarlsøveien 50, 3124 Jarlsø
Parkering: Ja

Drift

Konsept: Dagligvarer
Åpningstider: 9.00–22.00 alle dager

Finansiell informasjon

Omsetning 2021: 12.009.045 kr
Lønnsprosent: 72.3%
Varekostnad: 16.2%

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Nei
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap, husleie, etc

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

Godt etablert Joker-butikk med attraktiv beliggenhet på idylliske Jarlsø marina utenfor Tønsberg. Stabil drift og pen omsetningvekst, samt flere spennende muligheter i et område preget av sterk utvikling. Oppusset for 600.000 i 2021.

Om butikken
Joker Jarlsø ble etablert i 2011, og har helt fra starten vært drevet under kjedekonseptet Joker. Forretningen har ordinær butikkdrift med salg av dagligvarer, samt spill fra Norsk Tipping.

Butikken er på ca. 100 m2 og, godkjent som «brustadbu». Dermed kan den også holde åpent søndager. Lokalene var helt nye under åpning i 2011, og butikken fremstår fortsatt som moderne og innbydende. Interiøret er effektivt designet, og omfatter rikelig med kjølemontre, samt også et veltilpasset kjøkken som foreløpig har vært lite i bruk.

Omsetningen i butikken er stigende. Dette skyldes økende trafikk fra marinaen, samt stor boligvekst i området.

Joker-konseptet
Joker består av ca. 470 butikker spredt over hele landet. Konseptet skal dekke daglige behov av forbruksvarer og mat, samt lokalt etterspurte varer og tjenester. Dagligvarekjeden forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, og har en årlig omsetning på over 500 MNOK. Kjøpmannshuset Norge AS eies av Norgesgruppen.

Joker er et godt konsept for nærbutikker. Kjedens støtteapparat og systemer bidrar til å skape en effektiv og lettvint driftsmodell, og omfatter medlemsgoder som felles markedsføring og fordelaktige innkjøpsavtaler.

Beliggenhet
Tønsberg er en kommune og by i Vestfold med rundt 43.000 innbyggere. Jarlsø ligger 3 km sørøst for Tønsberg by, og rett nordøst for Husøy og Nøtterøy. Øya har veiforbindelse til fastlandet. Jarlsø besto tidligere av industri, men er i dag utviklet til et fantastisk område med bolig, næring og friluftsliv.

Plasseringen direkte ut mot Oslofjorden gjør at området har stor trafikk av båtfolk og sommergjester. Butikken har meget fin beliggenhet i direkte tilknytning til marinaen på Jarlsø, som er et moderne bryggeanlegg med stor kapasitet og mange fasiliteter. Marinaen er et av få steder i området hvor båter kan legge til for å handle mat.

Området er under utvikling, med etablering av flere boligprosjekter. Ca. 100 m vest for butikken er det anlagt en flott sandstrand, og 300 m sør er det en flott friluftslekeplass i en liten skog. Denne rommer også to bunkere fra krigen. Dette er attraksjoner som trekker folk fra nærområdet ut til øya gjennom store deler av året.

Byggkomplekset som Joker Jarlsø er en del av rommer i tillegg båtbutikk, treningssenter og en liten restaurant. Se mer informasjon på JarlsoMarina.no

Fordeler og muligheter
Joker Jarlsø er en veletablert og godt drevet butikk med spennende utviklingspotensial.

Spesielt byr beliggenheten på mange gode muligheter. I sommerhalvåret burde det være mulig å dra ekstra nytte av alle sommerturistene som frekventerer området. Produktutvalget kan spisses mot folk og familier som ankommer marinaen med båt, samt de som kommer fra fastlandet for å nyte natur og badeliv langs Oslofjorden.

Butikken har eget kjøkken, og dette åpner for utvidelse av mattilbudet med f.eks. delikatessedisk og varmmat. Dette kan også tilbys som catering til selskap og næringsliv i området, eller i form av sesongbasert servering fra butikk.

Joker Jarlsø har masse muligheter for en ny og engasjert driver som vil være med og skape litt «puls» i området.

Pris og verdivurdering
Joker Jarlsø opplever stabilt økende omsetning. 2020 og 2021 var noe preget av pandemien, men tross dette omsatte bedriften for over 12 MNOK. I 2020 hadde butikken et resultat på hele 1 MNOK.

Bedriftsbørsen AS vurderer verdien av Joker Jarlsø til 2.280.000 kr
Varelager kommer i tillegg.

Ved overtagelse av aksjeselskapet vil dette gjennomføres på såkalt kontant og gjeldfri-basis.

Bedriftsbørsen AS er Norges største bedriftsmegler. Totalt står vi for 60-70 transaksjoner i SMB- markedet hvert år. Vi har unik kompetanse på salg av bedrift og bred transaksjonserfaring. Våre verdivurderinger er «markedsrettede», og forteller gjennom vår erfaring hva markedet burde være villig til å betale for virksomheten.