Kurstilbyder innen førstehjelp selges

Mindre selskap med godt innarbeidet kurstilbud innen førstehjelp for barn. Bred kundemasse og vesentlig vekstpotensial.

Kr. 980.000 Beliggenhet: Hele Norge
Prisantydning: Kr. 980.000,–
Omsetning: Kr. 1.000.000,–
Lønn/resultat: 540.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Ditt Barns Førstehjelp Mona Bråten
Etablert: 2011
Antall ansatte: 1
Årsverk: 0.5
Web: www.dittbarnsforstehjelp.no

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Hjemmekontor

Drift

Konsept: Førstehjelp
Åpningstider: 08-16

Finansiell informasjon

Omsetning 2018: 954.414 kr
Lønnsprosent: 34%/ (87% m/egen lønn)
Verdi inventar: 60.000 kr

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Nei
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap

Morten Persson

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 89 99 99

Ditt barns førstehjelp spesialiserer seg på kurs om førstehjelp for barn. Selskapet er i en unik markedsposisjon, med gode utvidelsesmuligheter både med hensyn til  geografisk nedslagsfeltet og salg av relevante medisinske produkter.


Konsept
Ditt barns førstehjelp tilbyr praktisk-teoretiske førstehjelpskurs for alle som trenger å kunne håndtere ulykkessituasjoner med barn involvert. Målgruppen er bred, og omfatter bl.a. foreldre, barnehager, skoler og idrettslag, samt ulike andre bedrifter som forholder seg til barn i sitt praktiske virke. Det er utviklet skreddersydde kurs tilpasset de ulike segmentene, samt egne programmer for oppfølging i for- og etterkant av kursene. I tillegg tilbys kurs i hjertestarter.

Virksomheten er en av svært få aktører som har vært i markedet over tid.


Drift

Dagens eier har drevet Ditt barns førstehjelp i over 8 år. Hun har utviklet selskapet underveis og er blant få aktører som har spesialkompetanse innen området. Hun håndterer all drift, men gjennomfører ikke selv kurs lenger. Det er over tid tilknyttet et meget kompetent team av kursinstruktører, som alle er utdannet sykepleiere med ulik spesialisering. Disse tilfører bedriften dybdeerfaring på alt fra akuttmottak, legevakt og akuttmedisin, til barneavdeling på sykehus og førstehjelp.

Virksomheten er organisert som et enkeltmannsforetak. Eier beskriver stillingsprosenten for administrasjon til rundt 50%


Kursvirksomhet

Det leveres ca 170 kurs per år. Flesteparten gjennomføres på Østlandet, i tillegg til noen i Bergen. Selskapet holder kurs for bortimot samtlige barnehager i Ski kommune og Søndre Nordstrand, samt alle kommunale barnehager i Stovner. I tillegg kommer Oslo barnevaktformidling, Kidsa-kjeden i Bergen, barnehagene til Helse Bergen, Hero kompetanseavdeling Lillestrøm og Oslo, samt, Skedsmo kommune, Assister meg, Personalhuset og en rekke i barnehager i Asker & Bærum, barselgrupper m.fl…

Bedriften gjennomfører også kurs i hjertestarter med faste kunder. Det er inngått avtale med en leverandør av hjertestartere, som det formidles salg av.

Kompendier for utførelse av hvert enkelt kurs er utviklet, og vil overføres til ny eier. Kursene er teoristerke, men case-orienterte, noe som gjør læringen effektiv og interessant. Alle som gjennomfører får kursbevis.

Det følger også med førstehjelpsdukker til kursene, hvorav 12 voksne, 8 junior og 5 babyer. I tillegg kommer en øvelseshjertestarter, samt noe forbruksmateriell til kursene (forgiftningsplakater, epiPenner, buccolam, m.m.).

Markedsføring
Kursene selger seg selv gjennom et godt opparbeidet rykte og fornøyde kunder, og det drives per i dag ingen markedsføring av tjenesten, med unntak av søkemotoroptimalisering på Google. Selskapet har også en fin og ryddig nettside, Dittbarnsforstehjelp.no.


Fordeler og muligheter

Ditt barns førstehjelp har et meget godt utgangspunkt for å vokse betydelig i sitt marked.

Markedsføringen av kursene er i dag minimal, men kan i praksis rettes mot kunder over hele landet. Avtaler inn mot barnehage, rekrutteringsbyråer, idrettslag, etc. burde kunne gi en vesentlig vekst i omsetningen. Dette kan gjøres med enkelt tilgjengelige markedskanaler som DM og sosiale media.

Ditt Barns førstehjelp leverer per i dag ikke inn på anbud fra det offentlige – noe en ny eier kan vurdere å starte med.

Satser man videre burde man også vurdere å tilknytte seg flere dedikerte sykepleiere i et større geografisk nedslagsfelt.

Leverandøren av hjertestartere har relevant medisinsk utstyr i sin portefølje og salg av produktene er svært relevant for virksomheten og dens kundegruppe. Omsetningen er forholdsvis lav, men med god fortjeneste.


Pris og verdivurdering
Bedriftsbørsen AS gjennomfører over 60 transaksjoner av virksomheter i SMB-markedet hvert år. Våre verdivurderinger er «markedsrettet» og forteller hva markedet burde være villig til å betale for virksomhetens ut ifra en rekke faktorer.

Lønn til eier var i 2018 500.000 kr i tillegg til annen godtgjørelse på ca 40.000 kr. Lønn til kursinstruktører var på 327.000 kr.

Eier driver virksomheten fra «hjemmekontor». Bedriftsbørsen AS verdivurderer virksomheten til 980.000 kr.

Prisen inkluderer utstyr for gjennomføring av kurs (verdi ca 60.000 kr)