Restauranten har tatt hovedstaden med storm, med sin kombinasjon av gastropub, fine dining og New Nordic Cuisine. Restauranten ligger strategisk til og leverer svært gode resultater på rundt 30% av omsetningen. Bak suksesshistorien står en anerkjent kokk.
Prospektet er basert på salg av virksomheten, men selger er åpen for å selge selskapet.
Konsept
Restauranten ønsker å gjøre måltidet til en opplevelse for sine gjester. Menyen er sesongbasert, og består av 8 vakre retter. Det visuelle står sterkt i fokus, med skog og natur som sterke inspirasjonskilder. Det er kokken som serverer og presenterer rettene, og gjestene har godt innsyn til hvordan maten lages og legges opp. Ideen er å skape større nærhet mellom gjester og kokk, og danne en intim sfære rundt måltidet. Stedet har et rikt utvalg viner som er nøye tilpasset maten.
Lokalene
Restauranten er lyst og lekkert innredet, med en innbydende og intim stemning. Av stedets ca 70 sitteplasser er 20 plassert i et chambre séparée, som benyttes mye til både private selskaper og bedriftsmiddager. Rommet kan åpnes mot resten av lokalet, når det er mest hensiktsmessig. Det har i tillegg en åpning inn mot kjøkken slik at gjestene kan se maten lages. Det samme kan gjestene i hovedrommet oppleve, da mye av maten tilberedes i lokalets barområde.
Restauranten ble totalrenovert for tre år siden, og sommeren 2018 ble hele kjøkkenet og ventilasjonsanlegget byttet ut. Restauranten holder derfor en svært høy og påkostet standard. Kjøkkenet har god kapasitet til å kunne håndtere en langt høyere produksjon enn dagens. Det er for øvrig innredet av kokken selv, og derfor meget brukervennlig og effektiv lagt opp.
Lokalet har i tillegg en liten uteservering, samt en lounge med ca 20 sitteplasser, som gjestene gjerne kommer til etter middagen for å avrunde med noe godt i glasset.
Drift
Stedet er godt innarbeidet og har hatt sterk vekst siden oppstart. Driften ga et meget attraktivt driftsresultat på ca. MNOK 3,5 I 2016 og MNOK 3,2 i 2017. Drikkevarer står for rundt 50% av omsetningen.
I 2018 har både lokalet og bygget vært gjennom en stor renovering, og de har måttet holde stengt i ca. 2 måneder for å bytte ut ventilasjonssystem og kjøkken. Dette var planlagt og lagt inn i årets budsjetter.