Peppes Pizza Trysil

Flott restaurant med solid bunnlinje og gode fremtidsutsikter. Høy kapasitet og optimal beliggenhet.

Kr. 1.890.000 Beliggenhet: Trysil
Prisantydning: Kr. 1.890.000,–
Omsetning 2022: Kr. 6.700.000,–
Husleie: Kr. 455.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Trysil Pizza AS
Etablert: 2006
Bakgrunn for salg: Endrede prioriteringer
Antall ansatte: 12
Årsverk: 5–20 (sesongavhengig)
Web: Peppes.no

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 210.000 kr/år + 4% av oms
Areal: 312 m2 + lager og kontor
Husleiegaranti: 6 mnd leie
Løpetid leiekontrakt: 31.05.26
Forlengelse: 5 år
Adresse: Velkomstsenteret Trysil skisenter, 2420 TRYSIL
Parkering: God kapasitet i området

Drift

Konsept: Restaurant
Åpningstider: 15:00–22:00 sommer
11:00–23:00 vinter

Finansiell informasjon

Omsetning 2018: kr
Lønnsprosent: %
Varekostnad: %

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Nei
Tilgjengelige vedlegg: Husleie, regnskap, franchisekontrakt, m.m.

Per Arne Reiersrud

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 77 27 36

Peppes Pizza er Skandinavias klart største pizzarestaurantkjede. Plassert på Norges største skidestinasjon blir det en kruttsterk kombinasjon! Trysil opplever svært sterk utvikling, og er godt i gang med å etablere seg som sommerdestinasjon.

Peppes Pizza Trysil
Peppes Pizza Trysil ble etablert i 2006, og ligger strategisk til i skianleggets velkomstsenter. Dette er det naturlige utgangspunkt for destinasjonens ski- og sykkeltraseer, og for de som skal hente og levere nøkler i forbindelse med hytteleie. Det er godt med parkeringsplasser like utenfor, samt ski inn/ut til heisene og et hundretalls hytter og leiligheter.

Restauranten er lagt opp i tråd med kjedens profil, med høyt fokus på smakfull mat i trivelige omgivelser. Den  er populær både blant lokalbefolkningen og de tilreisende, og de treffer spesielt godt blant destinasjonens mange småbarnsfamilier og unge/voksne i hyggelig lag. At de ligger så tett opp til skianlegg og andre aktiviteter bidrar til godt belegg for lunsj og tidlig middag, mens nærheten til hytter, utesteder og leilighetskompleks gir høy pågang for sen middag og en lett after ski.

Peppes Pizza Trysil har et rikholdig utvalg, med egne menyer for lunsj, pizza og à la carte. Sammen med ulike gruppetilbud er de godt tilpasset sitt brede marked med både bedrifter og private, og lokale og tilreisende. De tilbyr også take away, som per i dag utgjør rundt 20% av omsetningen.

Trysil er i ferd med å etablere seg som populær helårsdestinasjon, og restauranten har de senere år opplevd betraktelig økt pågang fra midten av mai og utover. Her nyter de godt av et fordelaktig konkurransebilde, hvor få andre har tatt steget fullt ut mot sommeråpent. Fordi Peppes treffer så bredt i målgrupper og anledninger, har de nok også et bedre utgangspunkt for å lykkes i sommermarkedet.

Lokaler
Restauranten er innredet i den varme og koselige Peppes-stilen, med sterkt innslag av treverk og murstein. Midt i lokalet er også en åpen gasspeis, som bidrar til å skape den hyggelige atmosfæren som kjennetegner både Trysil og Peppes Pizza.

Det drøyt 300 m2-store rommet er delt inn i mindre sittegrupper og båser, som skaper en intim sfære rundt det enkelte bord. Det er til sammen 160 sitteplasser inne og rundt 30 på uteserveringen. I tillegg kommer et chambre séparée for rundt 30 personer, som kan benyttes til møterom, selskaper og andre private arrangementer.

Lokalet og interiøret er godt vedlikeholdt og har i de siste årene gjennomgått oppgraderinger for flere hundre tusen kroner. Dette fremkommer ikke på alle bildene.
Det romslige kjøkkenet er godt tilpasset driften, med moderne fasiliteter og rikelig kapasitet. De er også godt med kjøl, frys og lagerplass.

Destinasjonsutvikling
Trysil er Norges desidert største og mest populære skidestinasjon, med høyt belegg gjennom hele vinteren. Etter noen år med målbevisst utvikling er de også blant Norges raskest voksende sommerdestinasjoner. Blant aktiviteter det har blitt satset på er bl.a. sport, friluftsliv, underholdning og arrangementer. Samlet har dette gitt en meget god vekst også utenfor skisesongen, og dette ser ut til å styrke seg kraftig i årene som kommer.

Destinasjonsutviklingen omfatter blant annet:

Sykling Milevis med fantastiske sykkelstier i fjellet, samt en sykkelarena med mer fart- og spenningsbasert løype.
Fjellturer Med skianleggets stolheiser kommer turgåere og syklister raskt opp i nydelig fjellterreng.
Golf Trysil Golf har et flott anlegg, med en spennende 18 hulls-bane og gode treningsforhold.
Klatring Klatreparken Høyt & Lavt ligger i umiddelbar nærhet til restauranten og skianlegget.
Event Arrangementer som Trysil Rypa, Trysil Bike Festival, Utflukt og Trysilrittet trekker store mengder tilreisende utenfor skisesong.
Overnatting Trysiltunet og The Lodge er to svært attraktive leilighetskomplekser som de siste årene har blitt etablert i restaurantens nabolag. Rett over veien ligger også Radisson Blu Resort. Første byggetrinn på The Alpine Lodge står ferdig, og neste byggetrinn vil være klart i løpet av sommeren 2023. Det foreligger ytterligere store planer for utvikling av nærområdet rundt restauranten.
Transport Sent i 2019 åpnet flyplassen Scandinavian Mountans Airport | Sälen–Trysil. Denne ligger kun 40 minutter fra Trysil og er med på å gjøre destinasjonen langt mer tilgjengelig for europeiske turister.
Servering Restaurant- og utelivstilbudet er variert, og preges av aktører som utfyller hverandre og samarbeider godt, bl.a. på markedsføringsfronten og med felles visjoner og utviklingsmål.
Heisanlegg Planer for utvidelse av heiser/traseer foreligger. Skianlegget er allerede kåret til Norges mest barnevennlige.


Fordeler og muligheter

To sterke merkenavn, sammen med restaurantens gode beliggenhet, gjør dette til en meget attraktiv restaurant. Innredningen er forseggjort og velholdt, med en atmosfære som det er vanskelig å matche.

Peppes Pizza Trysil befinner seg i en veletablert fase som de lever godt på. Den kraftige utviklingen i området byr i tillegg på betydelige muligheter for økonomisk vekst. Bare de siste årene har flere store leilighetskompleks og en stor mengde nye hytter kommet til. Flere nye prosjekter er under utbygging, og det ligger store vekstplaner for årene som kommer. Omsetningen på sommerhalvåret har også gitt god vekst gjennom mange år. Den nye flyplassen, samt videre satsning på Trysil som helårsdestinasjon, tilsier at det vil fortsette slik også på sommeren.

Grunnet pandemien har ikke virksomheten gjennomført så mange salgsfremmende aktiviteter de siste årene. Her ligger det derfor urealiserte gevinster.

Peppes Pizza sentralt jobber kontinuerlig med utvikling av konseptet og menyen, for stadig å holde sin posisjon som den ledende Pizza restaurant i Skandinavia. Dette, samt alle kjedens fellesgoder kommer den lokale restauranten til gode.

Pris og verdivurdering
Peppes Pizza Trysil er etter mer enn 16 år meget godt innarbeidet i Trysil. Peppes er et populært og attraktivt konsept som gir god trygghet for bedriften. Bedriften har hatt en stabil omsetning på 6,7 – 7 MNOK de siste årene med et normalt driftsresultat på ca. 500.000 kr.

Bedriftsbørsen vurderer prisantydning til 1.890.000 kr + varelager

Prospektet er basert på salg av virksomheten, men transaksjonen må gjennomføres på aksjene i selskapet. Dette gjøres på kontant og gjeldfri-basis. Med utgangspunkt i balansen.31.12.21 vil et kjøp på prisantydningen etter utregning da utgjøre et kontantbehov ved overtakelse på ca. 1.400.000 kr.

Gjennomføringen av kjøpet forutsetter godkjenning som ny franchisetaker og leietaker.

Bedriftsbørsen AS er Norges største bedriftsmegler. Totalt står vi for 60-70 transaksjoner i SMB- markedet hvert år. Vi har unik kompetanse på salg av bedrift og bred transaksjonserfaring. Våre verdivurderinger er «markedsrettede», og forteller gjennom vår erfaring hva markedet burde være villig til å betale for virksomheten.