Skin by Me: Attraktiv hudklinikk sentralt i Oslo

Frittstående klinikk for hud, kropp og negler med sterke merkevarer, flotte lokaler og betydelig potensial for nettsalg!

Kr. 1.200.000 Beliggenhet: Carl Berner, Oslo
Omsetning: Kr. 3.790.000

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Skin by Me AS
Etablert: 2014
Bakgrunn for salg: Andre prioriteringer
Antall ansatte: 2
Årsverk: 2
Nett: Skinbyme.no
Instagram + Facebook

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 8% av oms | min 49.917/599.000 kr mnd/år
Areal: 140 m2
Husleiegaranti: 4 mnd leie
Løpetid leiekontrakt: 31.03.2026 (forlengelse mulig)
Forlengelse: 1 år av gangen
Felleskostnader:Inkludert i leien
Adresse: Hasleveien 10, 0571 Oslo
Parkering: Kunder kan parkere 2 t gratis i senterets parkeringshus

Drift

Konsept: Hudpleieklinikk, neglesalong
Åpningstider: Kjernetid 09:00–18:00

Finansiell informasjon

Omsetning 2022: 3.782.306 kr
Lønnsprosent: 41.2%
Varekostnad: 24.2%

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap, leieavtale, inventarliste, m.m.

Lars-Gunnar H. Martinsen

Megler
T: 22 61 21 00
M: 959 84 724

Skin by Me tilbyr et bredt utvalg behandlinger og produkter for hud og kropp. Strategisk plassert i Carl Berner-passasjen, vil man her overta en gjennomført og profesjonell klinikk med særs godt omdømme i Oslo og omegn. Ny eier får blant annet med seg et solid kundegrunnlag og avtaler med et dyktig knippe terapeuter.

Konsept
Skin by Me har spesialisert seg på kroppspleie og hudforbedring, og har over tid opparbeidet seg betydelig fagkompetanse innen sitt felt. Klinikken tilbyr ulike typer behandlinger knyttet til hud, hårfjerning, negler, vipper og bryn, samt salg av produkter i butikk og på nett. Behandlingene er tett knyttet opp til produktene som selges, slik at salg av det ene gjerne utløser salg av det andre.

Driftsformen er basert på en kombinasjon av ansatte og frittstående terapeuter. Sistnevnte betaler leie til innehaver for sitt individuelle behandlingsrom, og selger klinikkens produkter på provisjonsbasis. Denne driftsformen effektiviserer driften og begrenser risikoen for innehaver, samtidig som den bidrar til å øke klinikkens ekspertise og tjenestemangfold.

Skin by Me er stolt av å være godkjent av både NKHF – Norske Kosmetologers og Hudterapeuters Forbund og CIDESCO – Internasjonal godkjenningsinstans for hud- og kroppsterapeuter. Dette borger for at de opererer i tråd med bransjestandarder og opprettholder høy faglig kvalitet og integritet.

Drift og avhending
Bedriften ble etablert i 2014 av dagens innehaver, og har siden oppstart opplevd sterk vekst hvert eneste år. Driftsgrunnlaget er godt, med hele 4.000 unike kunder, hvorav mange er faste brukere av klinikken.

Virksomheten selges nå med bakgrunn i endrede prioriteringer fra eiers side. Eier er imidlertid villig til å være med i en periode fremover for sikre at både kunder og drift opplever en sømløs overgang. Utover dette fins det mange muligheter for kursing som man kan oppdatere seg på ved behov.

Produkter og tjenester
Skin by Me har utviklet en pleie- og behandlingsmeny for alle hudtyper, samt en rekke tilstander og lidelser. I alle sine hudbehandlinger legger de også inn litt massasje. Dette gir stor merverdi til tjenesten, og en positiv kundeopplevelse som får mange til å komme igjen og igjen.

I tillegg til manuell og topisk behandling, tilbyr de avansert mikroneedling og oksygenbehandling, samt pleie for vipper og bryn – inkludert farging, forming, vippeløft og brynslaminering. De har også hårfjerning med laser og voks, samt pedikyr og manikyr.

For å matche behandlingstilbudet har de over tid også bygget opp et helhetlig og kvalitetssikret produktsortiment. Deres mest fremtredende hudpleieserier er nimue, pHformula og iKOU.

Hudbehandlinger Kroppsbehandlinger       Produkter
o  Produktveiledning
o  Rens / peel / maskeeksfoliering /
o  Kur / serum
o  Micro-/nanoneedling
o  Oksygenbehandling
o  Maskulin hud
o  Hudlidelser:
–  Pigmenteringer
–  Akne
–  Fet hud
–  Kombinert hud
–  Dehydrert hud
–  Tørr hud
–  Sensitiv hud
–  Eksem hud
–  Rosacea
o  Vipper & Bryn
–  Farging
–  Forming
–  Løft
–  Laminering
–  Hårfjerning
–  Voks
–  Laser
o Manikyr
o  Pedikyr 

 

o  Dagkrem
o  Nattkrem
o  Rens
o  Toner
o  Peeling
o  Masker
o  Serum
o  Solkrem
o  Barriere
o  Øyepleie
o  Leppepleie
o  Dusj og bad
o  Kroppsskrubb
o  Body lotion
o  Selvbruning
o  Håndkrem
o  Neglelakk
o  Aromaterapi

Nettsalg
Skin by Me har en spennende nettbutikk med vesentlig potensial for utvikling og omsetningsvekst. I dag tilbys det her ulike produkter innen hudpleie, kropps- og spaprodukter, samt et bredt utvalg av neglelakker (se liste over).

Det er verdt å merke seg at klinikken er autorisert forhandler av flere produktserier, inkludert Nimue, pHformula, iKOU, COOLA, Henné Organics og CND Vinylux.

Beliggenhet og lokaler
Skin by Me er strategisk og godt lokalisert midt i Carl Berner Passasjen i Oslo. Dette er et lokalt kjøpesenter som huser dagligvare, vinmonopol, blomsterbutikk og frisør. I umiddelbar nærhet ligger også et stort utvalg butikker og tjenester. I kombinasjon sørger dette for høy kundetrafikk og god eksponering i lokalmiljøet. Carl Berner ligger mellom Grünerløkka og Sinsen, og er et befolkningstett område med levende by- og handelsmiljø.

Lokalitetene er svært innbydende og gjennomført innredet, med sort interiør, terracotta-rød murstein og innslag av gulldetaljer og grønne planter. Den stramme og elegante stilen virker ryddig og tillitsvekkende, og samtidig forlokkende luksuriøs.

Klinikken har totalt fem rom og to neglestasjoner, samt et eget rom med vaskemaskin, tørketrommel, kjøkkenplass og integrert oppvaskmaskin. Inkludert i leien følger også tilgang til separat lunsjrom. Resepsjonen er spesialbygd med logo og LED-belysning.

Fordeler og muligheter
Skin by Me er en godt etablert hudklinikk med et variert tilbud som er utviklet og tilpasset det lokale markedet over tid. Bedriften har opplevd stabil vekst gjennom et helt tiår, og har opparbeidet seg bred kundemasse med høy lojalitet. Inntektsgrunnlaget er flerdelt, og det finnes fortsatt potensial for ytterligere vekst og videreutvikling av virksomheten. Bedriftsbørsen vil spesielt fremheve følgende utviklingsmuligheter:

1. Oppskalering.
Det er i dag 4 terapeuter i dagens drift, samtidig som lokalene har 5 tilgjengelige behandlingsrom og 2 neglestasjoner. Her finnes det med andre ord ledig behandlingskapasitet, som vil kunne utløse tilsvarende økning i både behandling og produktsalg.

2. Behandlingsbredde.
Det fins en rekke spennende hud- og kroppsbehandlingsapparater som vil kunne tilføre økt bredde i salongens tjenester. Tilgangen til sosiale medier har gjort det lettere å følge med på de nyeste trendene og teknologiene innen skjønnhetspleie, og mange, spesielt unge kvinner, er opptatt av dette. Det kan også satses mer spesifikt på negledesign og medisinsk fotpleie, samt øke mangfoldet av kropps- og spabehandlinger. Med utgangspunkt i den ledige kapasiteten på behandlingsrom og neglestasjoner ligger alt til rette for en gradvis og kontrollert utvidelse av tjenestetilbudet.

3. Produktsalg på nett.
Skin by Me har en funksjonell og innholdsrik nettbutikk, der alt ligger til rette for større trafikk. I dag står nettsalget for kun 5% av omsetningen, så selv med enkle grep vil man her kunne få en betydelig inntektsboost. Dagens drift budsjetterer med svært beskjedne kostnader til markedsføring. Her bør det vurderes en økning, for bedre å utnytte alle muligheter for direktemarkedsføring i utvalgte kanaler, samt på sosiale medier. Klinikken har allerede 2.300 følgere på Instagram og nærmere 1.000 på Facebook, som gir et meget godt utgangspunkt. Med aktiv markedsføring vil følgerskaren også kunne mangedobles på relativt kort tid. Enkel søkemotoroptimalisering vil også kunne gi kraftig vekst i antall besøk på nettsiden, samt påfølgende organisk vekst i sosiale medier.

Pris og verdivurdering

Med bakgrunn i selskapets stabile vekst over tid, veletablerte kundegrunnlag og allerede tilrettelagte muligheter for å realisere et større potensial, vurderer Bedriftsbørsen verdien av Skin by Me til 1.200.000 kr + varelager.

Ved overtagelse av aksjeselskapet vil transaksjonen gjennomføres på kontant og gjeldfri-basis.

Bedriftsbørsen AS er Norges største bedriftsmegler. Totalt står vi for 60-70 transaksjoner i SMB-markedet hvert år. Vi har unik kompetanse på salg av bedrift og bred transaksjonserfaring. Våre verdivurderinger er «markedsrettede», og forteller gjennom vår erfaring hva markedet burde være villig til å betale for virksomheten.