Veldrevet regnskapskontor

Tromsøs eldste regnskapskontor selges grunnet pensjon. En gyllen mulighet til å overta en godt etablert aktør.

Kr. 1.475.000 Beliggenhet: Tromsø
Prisantydning: Kr. 1.475.000,–
Omsetning 2019: Kr. 2.121.000,–
Husleie: Kr. 205.000,–

Kontakt en av våre meglere her

Detaljer

Selskapets navn: Nor Regnskap Tromsø AS
Etablert: 1074
I disse lokalene: Siden 70-tallet
Bakgrunn for salg: Pensjon
Antall ansatte: 3
Årsverk: 2,7
Web: Norregnskap.no

Dokumenter

Husleie/Lokalitetene

Husleie: 17.062 kr pr mnd
Areal: 156 kvm
Løpetid leiekontrakt: Løpende
Forlengelse: Må avtales
Felleskostnader: Ja
Adresse: Skippergata 1C, 9008 Tromsø
Parkering: Gateparkering

Drift

Konsept: Regnskapskontor
Åpningstider: Normale kontortider

Finansiell informasjon

Omsetning 2019: 2.121.428 kr
Lønnsprosent: 65%
Driftskostnad: 32%

Diverse informasjon

Kompaniskap: Nei
Offentlige pålegg: Ingen kjente
Tilgjengelige vedlegg: Regnskap og leieavtale

Per Arne Reiersrud

Megler/Partner
T: 22 61 21 00
M: 91 77 27 36

Attraktivt regnskapskontor med tre ansatte og 100 kunder selges. Dagens eier går av med pensjon, men staben ønsker å fortsette. Objektet egner seg dermed for både et passivt og et aktivt eierskap.

MERK: I mange tilfeller gir de offentlige tallene ikke det virkelige bildet av driften. Man bør derfor skaffe seg bedre kjennskap til hva som ligger bak tallene før man konkluderer. Megler bistår deg gjerne med dette.


Virksomheten
Nor Regnskap Tromsø ble etablert i 1974 og er blant byens eldste regnskapskontorer. Selskapet var opprinnelig eid av Sparebanken NOR, men ble 2006 overtatt av dagens eier.

Virksomheten tilbyr tjenester innen regnskap, lønn, fakturering og årsoppgjør. Selskapet har fulgt den teknologiske utviklingen, og jobber i dag med regnskapssystemet Infoeasy og Total for årsoppgjør.

Kontoret har i dag tre ansatte, hvorav to er statsautoriserte og har lang erfaring. Selskapet er veldrevet med en stabil kundemasse som teller rundt 100 bedrifter. Disse fordeler seg på et bredt spekter av bransjer, og fiskerinæringen er godt representert.


Beliggenhet

Nor Regnskap Tromsø har kontorer sentralt i byen, hvor de har holdt til siden 70-tallet. I påvente av nytt eierskap har bedriften ikke fornyet leieavtalen. Dette gir ny eier mulighet til å beslutte hvor selskapets kontorer skal være.


Fordeler og muligheter

Nor Regnskap Tromsø er en anerkjent aktør, som gjennom mer enn 45 år har bygget opp verdifulle kunderelasjoner. De har en god posisjon i det lokale markedet, og et godt utgangspunkt for rask vekst med god økonomisk avkastning. Regnskapsbransjen er i stor utvikling, og mindre selskaper som Nor Regnskap Tromsø har et fortrinn, fordi de enkelt og smidig kan ta i bruk ny teknologi og nye metoder.

Bedriften har ikke gjennomført noe markedsføring eller salgsfremmende tiltak de senere årene. Utover en enkel nettside er de heller ikke etablert på digitale plattformer. Det ligger derfor store vekstmuligheter for en eier som ønsker å satse mer på disse områdene.

Bedriften har god tilgang på nye kunder, men har valgt å være svært selektive de senere årene, da de ikke har hatt ønske om å vokse utover nåværende kapasitet.

Ønsker man å vokse er det også nærliggende å utvikle tjenestespekteret til eksempelvis å omfatte økonomisk rådgivning. Her ligger det et stort potensial både innenfor eksisterende kundemasse og i markedet for øvrig.

Selskapets ansatte ønsker å være med videre, foruten daglig leder og eier som skal pensjoneres. Objektet passer derfor like godt for en passiv som en aktiv eier.


Pris og verdivurdering
Nor Regnskap Tromsø AS er et godt innarbeidet regnskapskontor med over 45 års fartstid, stabil omsetning og en god posisjon i det lokale markedet. Vi mener derfor prisantydningen på. 1.475.000 kr er riktig for denne bedriften.

Prospektet er basert på salg av virksomheten, men eier er åpen for transaksjon av aksjene.

Bedriftsbørsen AS er Norges største bedriftsmegler. Totalt står vi for 60-70 transaksjoner i SMB-markedet hvert år. Vi har unik kompetanse på salg av bedrift og bred transaksjonserfaring. Våre verdivurderinger er «markedsrettede», og forteller gjennom vår erfaring hva markedet burde være villig til å betale for virksomheten.

page3image23561872