Bedriftsbørsen AS ble etablert i 1999, og har siden bistått hundrevis av kunder med kjøp og salg av bedrifter.
Bedriftsbørsen har seks ansatte, derav en advokat som håndterer det juridiske og det kontraktuelle vedrørende transaksjoner.

Bedriftsbørsen har bevilling for salg av eiendom. Vi arbeider primært med salg av næringseiendom, og har spesialisert oss innen salg som også omfatter virksomhetsoverdragelse.

Vårt hovedprinsipp er at næringssalg bør gjennomføres så åpent som mulig – noe som dessverre ikke er en selvfølge. Altfor mange bedrifter selges utenfor åpenhet og uten profesjonell veiledning, ofte med unødige tap og komplikasjoner som følger.

Som en av få aktører lager vi informative prospekter som publiseres via åpne kanaler. Dermed kan alle interessenter foreta en reell vurdering av våre salgsobjekter. Vi legger i tillegg vekt på grundig rådgivning, og tilbyr også taksering, salgsstrategi, prospekter og investornettverk som en del av vår tjenesteportefølje.

Bak Bedriftsbørsen står personer som alle har personlige erfaringer som gründere, og en samlet kompetanse som strekker seg fra økonomi, IT og forretningsutvikling til HORECA, service og logistikk.