Ny oppkjøpsbølge i regnskapsbransjen?

Bedriftsbørsen opplever for tiden sterk interesse for virksomheter innen regnskap, økonomi og rådgivning. Vi mottar stadig henvendelser fra selskaper som ønsker å kjøpe seg opp innenfor regnskapsbransjen. Vi ser også en økende tendens til at de som kjøper er opptatt av lokal tilpasning, kundekontakt, system og rådgivning – noe som gjør at byråene ofte drives videre i samme ånd som før. 

Driver du innen regnskap og vurderer salg?
Vi kan fortelle deg litt om hva som skjer i markedet, om verdi av bedriften, og om hva du kan vente deg av en eventuell transaksjon.  

Kontakt oss for en uformell prat.

Ønsker du et samarbeid med bedriftsmegler?
Bedriftsbørsen kan tilby et samarbeid mot regnskapsbyråer og revisjonsselskaper, hvor dine kunder får tilgang til våre tjenester. Dette kan omfatte både verdivurderinger av bedriften og ulike former for rådgivning inn mot et fremtidig salg. Sammen kan vi bidra til å håndtere generasjonsskifter på en god måte, unngå nedleggelser, eller selge bedriften der hvor eier ønsker å realisere sine verdier. Et samarbed med oss skal kunne tilføre en vesentlig merverdi for dine kunder. 

Ved oppdragsinngåelse har vi også mulighet for å kreditere våre partnere ved suksess på salg. 

Kontakt oss for mer informasjon.

Vi er ledende på bedriftssalg
Bedriftsbørsen er en av få profesjonelle meglertjenester for bedriftssalg i SMB-markedet, og Norges største megler målt i antall transaksjoner. I 2024 forventer vi å selge opp mot 75 bedrifter med verdi fra 1 til 200 MNOK. Medvirkende til vår suksess er informative prospekter, markedsrettede verdivurderinger og en bred salgsplattform. Vi løser over 90% av de oppdragene vi håndterer, og skal være et trygt og foretrukket valg for alle som ønsker å selge sin bedrift.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 
Kontakt vår partner/megler, Morten Persson. 
Mobil: 918 99 999 | E-post: morten@bedriftsbørsen.no

Kontakt en av våre meglere her