Utvalgte prospekter i Sverige

TACTIC er Sveriges største meglerhus innen SMB-markedet. Vårt samarbeid med TACTIC gjør at det nå blir enklere og mer effektivt å kjøpe og selge bedrifter på tvers av landegrensene. På denne siden har vi samlet tre utvalgte selskaper med stort potensial for investorer og kjøpere, med base i Sverige.

Klikk HER for å lese mer om samarbeidet med Tactic.


Väsby Finmekanik AB

Om selskapet
Selskapets geografiske marked dekker hele verden, med de fleste kunder i Sverige. De har i dag ca. 36 heltidsansatte, og er produksjonspartner for bedrifter som mangler egen produksjon. Siden 1989 har selskapet produsert produkter og applikasjoner for mekaniske løsninger for både svenske og internasjonale kunder. Forretningsideen er å produsere og levere de applikasjonene kundene ønsker, på en mest mulig effektiv måte, både fra et tids- og kostnadsperspektiv.

Hvorfor er dette en bra investering?
Med trofaste kunder, både svenske og internasjonale og lojale medarbeidere i selskapet er det mulighet til god vekst. Ny eier kjøper et etablert selskap med en fin kundebase, med gode og veletablerte relasjoner. Nåværende eier blir med videre i en overgangsperiode som kjøper og selger avtaler.

Klikk HER for å få mer informasjon om Väsby Finmekanik AB.


Butterick’s Leco AB

Om selskapet
Buttericks forretningsidé er å gjøre feiringer eller begivenheter morsommere ved å tilby fest- og karnevalsartikler. I dag er Butterick’s den eldste og mest kjente distributøren av festrekvisita, og har siden 1903 ekspandert sakte, men godt. De fysiske butikkene er plassert i de største byene i Sverige, blant annet i Stockholm, Gøteborg og Malmö.

Buttericks mål har gjennom flere tiår vært å være Sveriges mest kundevennlige butikkjede som selger alt du trenger for å arrangere en vellykket fest som dekorasjonsartikler, morsomme/rare gaver og kostymetilbehør. Grossistvirksomheten selger morsomme ting til varehus, leketøy og gavebutikker i Skandinavia. Butterick’s har også festeksperter som hjelper kunder med å arrangere store arrangementer.

Hvorfor er dette en bra investering?
For en kjøper eller partner er dette en gylden mulighet til å skaffe seg en markedsledende aktør i et voksende marked. Selskapet har overlevd to verdenskriger, er fortsatt like aktuelt etter mer enn 120 år. Vi ser et stort utviklingspotensiale innen B2B-markedet. Med riktig markedsføring, støttet av et sterkere nettsalg, kan selskapet bli betydelig større enn det er i dag. Det er også et stort potensial for å utvikle et franchisekonsept for å bidra til lønnsomheten.

Klikk HER for å få mer informasjon om Buttericks.


Donnas Beauty

Om selskapet
Donnas Beauty er etablert med hovedkontor og logistikkbase i Stockholm, og tilbyr avanserte, profesjonelle skjønnhetsprodukter og kvalitetsmerker innen hudpleie og skjønnhet. Etterspørselen for skjønnhetsprodukter er stor, og markedet viser sterk utvikling både i Sverige og internasjonalt. Nå har du muligheten til å bli eier av en av Sveriges raskest voksende spesialister innen forretningsområdet.

Hvorfor er dette en bra investering?
Kjøper sikrer en voksende og utviklingsdyktig posisjon på det svenske markedet for avanserte produkter innen skjønnhet. Markedet for e-handel innen kosmetikk og hudpleie i Sverige har vokst raskt de siste 5 årene. Retningen går i økende grad mot velinformerte, aktive og miljø- og kvalitetsbevisste kunder. Ny eier kan dra god nytte av selskapets meget store kundebase, og med enda bredere digital markedsføring ligger det godt tilrette for at forretningskonseptet skal blomstre enda mer.

Klikk HER for å få mer informasjon om Donnas Beauty.


Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss for en utforpliktende prat:

Morten Persson
Mobil: 91 89 99 99
E-post: morten@bedriftsborsen.no

Per Arne Reiersrud
Mobil: 91 77 27 36
E-post: pa@bedriftsborsen.no

Kontakt en av våre meglere her